Kidzown Витамин C 125 мг желирани Webber Naturals

ИЗЧЕРПАН
69428
7.36 лв.
Опаковка

60 желирани таблетки

Баркод (EAN)
625273072662

Kidzown Витамин C 125 мг желирани таблетки 

Kidzown Vitamin C 125 mg gummy

 

Витамин C от серията Kidzown™ на канадската марка Webber Naturals е вкусена желирана таблетка допринасяща за поддържане на имунната система и подобряване състоянието на косата, кожата и зъбите. Витамин C е мощен антиоксидант, който подсилва имунния отговор и подобрява функциите на белите кръвни телца, като така помага на организма да се справи по-лесно със симптомите на настинка и грип.

  • Стимулира и се грижи за правилното функциониране на имунната система. Подпомагайки работата на белите кръвни телца, аскорбиновата киселина е в помощ на организма при справянето с настинки, инфекции и бактерии, затова е един от първите витамини, към който всеки прибягва, когато се появят грипоподобни симптоми.

  • Бори се успешно със свободните радикали. Благодарение на антиоксидантните си свойства, витамин С противодейства на свободните радикали в клетките, които са основен причинител на много хронични заболявания.

  • Подобрява състоянието на най-големия орган в тялото – кожата. Освен да се бори със свободните радикали, което оказва благоприятно влияние върху кожата, витамин С участва и в образуването на колаген. Така подпомага възстановяването на кожата и предотвратява нейната сухота, но може да бъде от полза и за по-бързото заздравяване на рани и облекчаването на зачервявания.

  • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Витамин C се грижи за понижаването на холестерола и кръвното налягане, което облекчава работата на сърцето и на цялата кръвоносна система.

  • Предпазва от натрупване на вредни вещества. Витамин С успява да се свърже с тежките метали като олово, живак, арсен, неутрализа тяхната токсичност и помага на организма да ги изхвърли чрез урината.

 

Състав:

  • Витамин C  - 125 mg
  • Глюкозен сироп, захар, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат, лимонена киселина, натурални аромати (портокал, лимон, праскова), натриев цитрат, палмово масло, карнаубски восък, натурални оцветители (екстракт от анато, концентрат от сок на черен морков, антоцианини), масло от слънчогледови семена.

  • Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.

 

Начин на употреба:

  • За деца над 4 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 желирана таблетка дневно.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg