КОЛАГЕН КОМПЛЕКС Джойнтс пудра VITAGOLD

В наличност
68797
35.58 лв.
Опаковка

30 дози

КОЛАГЕН КОМПЛЕКС Джойнтс пудра 

COLLAGEN COMPLEX Joints powder

 

Колаген Комплекс Джоинтс съдържа FORTIGEL, биоактивни колагенови пептиди, които разкриват пълния потенциал от действието на колагена. За разлика от обикновените и не толкова високо технологични колагени, които изискват прием от над 10 g дневно, Колаген Комплекс Джоинтс постига в пъти по-добри и бързи резултати само с 5 g дневно. Това се дължи на специалната двуфазна ензимна хидролиза на колагена и получените биоактивни колагенови пептиди. Те са с оптимална молекулна маса, за да действат директно на таргетните клетки на хрущялната тъкан.

  • Поддържа здрави ставните хрущяли.
  • Благоприятства при артроза и остеоартрит.
  • Намалява болката и сковаността при движение.
  • Осигурява стабилизация на ставите при повишено физическо натоварване.
  • Положително повлиява гонартроза и коксартроза.

Биоактивните колагенови пептиди са синтезирани по иновативна технология и са специално предназначени за регенерация на ставния хрущял. Колагеновият протеин съставлява близо 70% от хрущялната маса. Доказано е, че оптимизираните специфични колагенови пептиди на FORTIGEL активират растежа на нова хрущялна тъкан, като стимулират клетките, отговорни за поизводството на колаген. Колаген Комплекс Джоинтс спомага за облекчаване на дискомфорта в ставите и правят движенията по-гладки и подвижни.

 

 

Състав:

FORTIGEL  5 g
Хиалуронова киселина 50 mg
Витамин C  40 mg
Цинк  5 mg
Фолиева киселина 200 µg
Витамин B12 2,5 µg

 

Начин на употреба:

  • Препоръчва се прием от 5g дневно (до второто деление на мерителната лъжичката, с надписа 10, може и с лек връх)  разтворени във вода или друга течност.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg