КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС За стави, кости, коса, кожа и нокти VITAGOLD

В наличност
47833 52744
от 16.75 лв.
Опаковка
 • 30 таблетки
 • 60 + 15 таблетки

КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС За стави, кости коса, кожа и нокти 

COLLAGEN COMPLEX MAX

 

Допринася за нормалното функциониране на: опорно-двигателната система, кожа, коса, нокти, очи. Облекчава болките при дегенеративни, възпалителни заболявания на ставите, травми на опорно-двигателната система. Осигурява здравината и еластичността на тъканите. Колаген хидролизат подхранва кожата и спомага за видимото намаляване на фините линии и бръчки, заздравява ноктите и косата.

 • За опорно-двигателната система

Увеличава вискозитета на синовиалната течност, в резултат намалява триенето на ставните повърхности. Подпомага възстановяването на ставния хрущял. Подобрява подвижността на ставите.

 • За кожата

Хидролизираният колаген, научно разработен и използван в Колаген комплекс макс е високопречистен от странични вещества. Хипоалергичен. Изграден от еднакви по размер колагенови фрагменти с тегло от само 2000 Далтона - молекула, която организма разпознава като своя. Това позволява молекулата на Колаген хидролизат да бъде лесно абсорбирана от стената на червата и усвоена напълно.

Хидролизираният колаген  засилва естествения синтез на колаген. Намалява дълбочината на образуваните бръчки. Повишава хидратацията на кожата. При пероралния прием избягваме често външно третиране на кожата.

Хиалуронова киселина е важен компонент на съединителната тъкан, осигурява храненето и хидратирането на кожата. Хиалуроновата киселина се резорбира в стомашно - чревния тракт и се комбинира с останалите съставки на съединителната тъкан в естествения екстрацелуларен матрикс. Спомага за регулирането и удължаването на жизнения цикъл на кожните клетки. Стимулира фибробластите за синтезата на колаген и еластин. Осигурява водния баланс на кожата.

 

Състав:

1 таблетка съдържа:

 • Колаген - 670 мг
 • Хиалуронова киселина - 5 мг
 • Калций - 140 мг
 • Магнезий - 55 мг
 • Цинк - 4 мг
 • Витамин С - 55 мг
 • Витамин D3 - 2 мкг

 

Препоръки:

Приема се по 1-2 таблетки дневно. Препоръчително е Колаген комплекс макс да се приема минимум 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

Още от VITAGOLD
 1. ЛУТЕИН МАКС
  ЛУТЕИН МАКС
  от 14.95 лв. 18.70 лв.
 2. CONPROSTA forte VITAGOLD
  CONPROSTA forte VITAGOLD
  24.55 лв.
 3. ПРОБИОНАТ VITAGOLD
  ПРОБИОНАТ VITAGOLD
  15.40 лв.
 4. МУЛТИВИТАМИНИ + КОЛАСТРА за деца VITAGOLD
  МУЛТИВИТАМИНИ + КОЛАСТРА за деца VITAGOLD
  Специална цена 12.90 лв. 16.10 лв.
 5. МАКСОФЕН VITAGOLD
  МАКСОФЕН VITAGOLD
  Специална цена 28.50 лв. 33.60 лв.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева