КОМПЛЕКС ЗА СТАВИ МАКС Swedish Nutra

В наличност
69432
54.95 лв.
Опаковка
500 мл

КОМПЛЕКС ЗА СТАВИ МАКС 

JOINT SUPPORT MAX

 

КОМПЛЕКС ЗА СТАВИ МАКС е нова по-мощна формула без захар с 12000 мг (12 грама) хидролизиран телешки колаген тип 1, 2 и 3. Новата фомрула включва хиалуронова киселина за по-добро смазване на ставите, чрез насърчаване производството на синовиална течност в ставите. Също така подпомага естесвената хидратация на кожата и съединителната тъкан. Новия течен колаген за стави съдържа глюкозамин, хондроитин и МСМ (органична сяра), три съставки научно доказани като хрущялощадящи препарати. Висока доза куркума (сок от корен), за да помогне на тялото да се справи по естествен път с възпалителните процеси. Витамини Д и Ц подпомагат усвояването на колаген в тялото, а също така в комбинация с куркума и селен имат важна фунцкия в подсилването по естествен път на имунната ситема. Витамин Д има основна роля за здравето на костната система.

Течният колаген комплекс за стави на Swedish Nutra може да подобри нормалната функция на организма при ставни болки, скованост и дискомфорт, може да благоприятства за повишаване размера на движение и функционалния капацитет на ставите при: гонартроза, коксартроза, спондилартроза, възли на Бушард и Хеберден, битови и спортни травми, изкълчвания, навяхвания и др.

Подпомага естествения възстановителен процес при възпалителни ставни заболявания - ревматоиден и псориатичен артрит, болест на Бехтерев и др. Може да се прилага и като профилактично средство срещу посочените болести, при възрастни хора както и при активно спортуващи. 

 

Състав:

Телешки колаген тип 1, 2 и 3  12 000 мг
Хиалуронова киселина 30 мг
Хондроитин   100 мг
Глюкозамин   100 мг
МСМ (метилсулфонилметан) 100 мг
Куркума (сок от корен) 12 г
Витамин Ц  60 мг
Витамин Д 5 μg
Селен 27.5 мкг
  • Не съдържат: ГМО, Глутен, Соя, Яйца, Ядки, Лактоза, Захар

 

Начин на употреба:

  •  25 мл / 15 мл (сутрин на гладно или два часа след хранене).

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg