L-GLUTATHIONE капсули ZeinPharma

В наличност
63612
Специална цена 69.90 лв. 85.00 лв.
Опаковка
90 капсули
Баркод (EAN)
4260085382040

L-GLUTATHIONE ZeinPharma

Л-ГЛУТАТИОН ЗайнФарма

 

L-Глутатионът е субстанция, която се съдържа естествено в почти всички клетки на човешкото тяло и участва в много процеси, които протичат в него. Глутатионът е известен като мощен антиоксидант, който защитава клетките от окислителни увреждания, които са в основата на много заболявания. Глутатионът блокира производството на повечето възпалителни цитокини в организма, детоксикира черния дроб и защитава клетките от свободните радикали, които са в основата на много заболявания.

Нивото на Глутатион в телесните клетки намалява естествено след 40-годишна възраст. Други фактори като стрес, нездравословен начин на живот и някои заболявания като Паркинсон, Диабет тип 2 и Хепатит също редуцират нивото му в организма. В тези случаи, дори повишената консумация на зелени зеленчуци като броколи, спанак, магданоз и карфиол, които са богати на Глутатион, не е достатъчна гаранция, че организмът ви получава и усвоява необходимото количество от него. Добрата новина е, че можете да помогнете на тялото си да попълни липсите на L-Глутатион с допълнителен прием, под формата на качествена хранителна добавка.

Всяка вегетарианска капсула от L-Глутатион 250 mg на ZeinPharma доставя на организма 250 mg от мощния антиоксидант. Продуктът съдържа редуциран L-Глутатион (GSH), което е биоактивната форма на Глутатион. Неактивната форма е окисленият Глутатион (GSSG), при който полезните свойства вече са изчерпани.

Друго предимство на натуралната добавка е, че капсулите са с ентерично покритие, което значително увеличава бионаличността на L-Глутатиона. Това означава, че те преминават през стомаха, без да се разтварят от стомашната киселина. По този начин L-Глутатионът достига „непокътнат“ до тънките черва, където се освобождава и може да бъде напълно усвоен от организма.

Добавката се отличава с чист растителен произход, което я прави подходяща за вегани и вегетарианци. Произведена e по най-високите стандарти за качество и безопасност. Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими германски лаборатории за микроорганизми, за да осигурят на потребителите ефективен и безопасен продукт.

 

Състав за 2 капсули:

 • L-Глутатион (редуциран) - 500 mg

 

Начин на употреба:

 • Профилактичен и превантивен прием – по 1 капсула дневно.
 • При конкретни нужди – 1 капсула х 2 пъти дневно с вода.
Още от Zein Pharma
 1. КОНСКИ КЕСТЕН капсули ZeinPharma
  КОНСКИ КЕСТЕН капсули ZeinPharma
  Специална цена 36.90 лв. 52.00 лв.
 2. МАТОЧИНА капсули ZeinPharma
  МАТОЧИНА капсули ZeinPharma
  Специална цена 32.90 лв. 48.00 лв.
 3. БЕТА-ГЛЮКАН капсули ZeinPharma
  БЕТА-ГЛЮКАН капсули ZeinPharma
  Специална цена 39.90 лв. 55.00 лв.
 4. Витамин D3 2000 IU капсули ZeinPharma
  Витамин D3 2000 IU капсули ZeinPharma
  Специална цена 16.90 лв. 37.00 лв.
 5. ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА капсули ZeinPharma
  ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА капсули ZeinPharma
  Специална цена 26.90 лв. 42.00 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg