L-THEANIN капсули ZeinPharma

В наличност
63267
Специална цена 39.60 лв. 55.00 лв.
Опаковка
90 капсули
Баркод (EAN)
4260085383818

Л-ТЕАНИН капсули ЗеинФарма

L-THEANIN capsules ZeinPharma

 

L-Теанинът е природна съставка, която се среща в някои растителни видове, но най-добрият неин източник е Camellia sinensis (вид зелен чай). По своята структура L-Теанин е аналог на две аминокиселини: L-Глутамин и L-Глутамат, естествено съдържащи се в организма. Играе важна роля в предаването на нервните импулси и освобождаването на невротрансмитерите Серотонин и Допамин. Инхибира глутаматните рецептори в мозъка. По този начин активната съставка насърчава умственото и физическото отпускане като това намалява нивото на стрес.

Хроничната умора и тревожността са сериозни състояния, от които най-често страдат активно работещите хора. Тези две състояния не биват да бъдат подценявани, защото ако не бъдат лекувани навреме, могат да доведат до някои физически и психически заболявания. L-Теанинът доказано влияе на процесите на успокояване и стабилизиране в мозъка, поради което често се използва като ефективно анти-стрес средство.

Всяка вегетарианска капсула от L-Theanin Natural на ZeinPharma доставя на организма 100 mg чист екстракт от аминокиселината, в нейната 100% естествена L-форма, което гарантира по-бърза абсорбция от организма и по-висока ефективност. Това е и едно от най-големите предимства на продукта. В допълнение, капсулите L-Theanin Natural съдържат минимум 30% полифеноли. Тези фитохимикали защитават организма от оксидативен стрес и вредители.

Натуралната хранителна добавка L-Theanin Natural на ZeinPharma се отличава с чист растителен произход, което я прави подходяща още за вегани и вегетарианци. Продуктът е извлечен от екстракт от зелен чай от контролирано производство, по най-високите стандарти за качество и безопасност. Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за микроорганизми, за да осигурят на потребителите ефективен и безопасен продукт.

 

Състав за 1 капсула:

 • Екстракт от Зелен чай - 250 mg
  • от които L-Теанин - 100 mg
  • от които Полифеноли - 75 mg

 

Начин на употреба:

 • По 1 капсула дневно
Още от Zein Pharma
 1. КВЕРЦЕТИН капсули ZeinPharma
  КВЕРЦЕТИН капсули ZeinPharma
  Специална цена 39.77 лв. 55.00 лв.
 2. SELEN PURE капсули ZeinPharma
  SELEN PURE капсули ZeinPharma
  Специална цена 20.00 лв. 40.00 лв.
 3. RESVERATROL капсули ZeinPharma
  RESVERATROL капсули ZeinPharma
  Специална цена 60.00 лв. 75.00 лв.
 4. РЕЙШИ капсули ZeinPharma
  РЕЙШИ капсули ZeinPharma
  Специална цена 39.90 лв. 55.00 лв.
 5. OPTIMSM капсули ZeinPharma
  OPTIMSM капсули ZeinPharma
  Специална цена 42.91 лв. 58.00 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg