LACALUT WHITE & REPAIR паста за зъби

В наличност
46335
8.75 лв.
Опаковка
75 мл
Баркод (EAN)
4016369676431

LACALUT white and repair

ЛАКАЛУТ уайт и рипеър

 

ЛАКАЛУТ уайт и рипеър паста за зъби на Dr. Theiss Naturwaren GmbH е специална избелваща паста за зъби с течен емайл (Hydroxylapatite), която е подходяща дори и при наличие на дентинова свръхчувствителност. Притежава антисептичен, избелващ, противокариесен, противовъзпалителен, дезодориращ, репариращ, реминерализиращ и десенсибилизиращ ефект.

  • Натриевият флуорид, съдържащ се в състава на пастата за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР / LACALUT WHITE & REPAIR, реагира със слюнката, което води до образуването на глобули калциев флуорид, самостоятелно вграждащи се в кристалите на емайла. Благодарение на натриевия флуорид възниква забележим реминерализиращ ефект, създава се противокариесна защита за всеки зъб.
  • Евкалиптовото масло, съдържащо се в пастата за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР / LACALUT WHITE & REPAIR осигурява противовъзпалителното действие, а ментовото масло обезпечава дезодориращия ефект.

Чаят, кафето и пушенето се отразяват неблагоприятно на състоянието на зъбния емайл, а механичните увреди водят до нарушения на цялостта му. Употребата на някои хранителни продукти също има негативно отражение върху състоянието на устната кухина, в частност на външния вид на зъбите. Емайлът потъмнява и дори напълно здравите зъби изглеждат непривлекателно. За да се предотврати потъмняването на емайла или да се избелят зъбите с цел възстановяване привлекателния вид на устната кухина, възползвайте се от лечебно-профилактичната паста за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР. При системно използване на пастата за зъби LACALUT WHITE & REPAIR настъпва укрепване на емайла, тъй като в състава ѝ влизат аморфни частици хидроксилапатит. По време на почистването на зъбите тези компоненти се вграждат в повърхностния слой на емайла, благодарение на което се възстановява тъканта на всеки зъб. Укрепването на емайла в резултат от използването на Лакалут (Lacalut) white & repair е трайно.

 

Начин на употреба:

  • За да бъде ефективно избелването на зъбите, лечебно-профилактичната паста за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР следва да се прилага системно. Почистването на зъбите с нея трябва да се практикува двукратно или трикратно всеки ден, като едно почистване отнема не по-малко от 3 минути.
  • Пазете на места недостъпни за деца. Ако се появи раздразнение, прекратете употребата.

 

Състав:

  • Aqua, Sorbitol, Hydrated Sillica, Hydroxylapatite, Sillica, Disodium Pyrophosphate, Polaxamer 188, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Рentasodium Thriphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Aluminium Lactate, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg