Facebook Pixel

LACTACARE BABY

Продукт №
48909
ИЗЧЕРПАН
19.49 лв.
Actavis
Опаковка
1 флакон х 7,5 мл

Лактакеър Бейби 1 флакон х 7,5 мл (за 30 дни)

 

Лактакеър Бейби е специално разработена формула за бебета от два подбрани пробиотични щама, с доказан ефект при стомашен дискомфорт, колики и алергии. С добавен Витамин D3, който има важна роля в усвояването на калция и изграждането на костите и зъбите през първите години на детето.

Лактакеър Бейби намалява газовете, коликите и стомашния дискомфорт при бебета и новородени. Може да се използва при антибиотично лечение за предотвратяване на диария. Има документиран ефект върху алергичните реакции, което може да доведе до подобряване на лактозната толерантност и да намали коликите. Може да намали проявите на атопичния дерматит. Има силен антимикробен ефект вкл. и към Clostridium difficile.

Лактакеър Бейби съдържа комбинация от 2 специално разработени, био подсилени щама живи млечнокисели бактерии (пробиотик), пребиотик и витамин D3. Една дневна доза от 5 капки съдържа препоръчителния дневен прием на Витамин D3 за бебета. Продуктът е последно 5-то поколение пробиотици, защитени с иновативна криогенна технология, която био подсилва млечнокиселите бактерии – между 80-90% от млечнокиселите бактерии достигат червата живи и в добро състояние, за да се заселят и размножат.

Лесно се разтваря във вода или в адаптирано мляко. Уникалната опаковка осигурява по-добра жизнеспособност на бактериите.

 

Състав:

Всяка дневна доза съдържа 250 милиона живи пробиотични бактерии (5 капки съдържат):

  • Lactobacillus reuteri DSM 12246 125 милиона
  • Lactobacillus rhamnosus 19070-2 125 милиона
  • Витамин D3 400 IU/10 μg (100% ПДП)

Не съдържа алергени, лактоза и ГМО. Съдържа слънчогледово олио

 

Дозировка:

  • За новородени, кърмачета и деца до 2 години: 5 капки еднократно дневно.
  • Капките могат да се прилагат директно в устата на бебето или да се добавят към кърмата, хладки течности или хладки сокове.
  • Една опаковка Лактакеър Бейби е достатъчна за 1-месечен прием.

  

Съхранявайте на стайна температура.

Срок на годност след отваряне на флакона – 2 месеца.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет