LACTANA Bio 2 Адаптирано мляко 6-12 месеца
ЛАКТАНА БИО 2
LACTANA Bio 2
Преходно БИО мляко LACTANA® Bio 2 след 6-тия месец
LACTANA BIO 2 – преходно био мляко с 4 вида Бифидобактерии, DHA и ALA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачета след 6-тия месец след прекратяване на кърменето или в случай че LACTANA BIO 1 не удовлетворява вече хранителните им нужди. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим.
То е лесносмилаемо, тъй като съдържа 4 вида Бифидобактерии и важни дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 2 е съобразено с нуждите в съответната възраст, отговаря на най-висококачествени стандарти и е в съответствие с най-съвременните научни познания в областта на храненето.
Съдържа витамин А за имунната система, както и желязо за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството).
Съдържа DHA (съобразно изискванията на законодателството) - Докозахексаенова киселина, която допринася за нормалното зрително развитие на кърмачетата
Съдържа ALA (съобразно изискванията на законодателството) - естествена Алфа-линоленова киселина (Омега-3), която допринася за развитието на мозъчните и нервните клетки
Съдържа витамин A за имунната система, както и желязо за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството)
Съдържа 4 вида ценни Бифидобактерии
Начин на приготвяне:
1. Пригответе прясно преварена вода и я оставете да се охлади до 40°С - 50°С.
2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество вода в шишето.
3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това.
4. Затворете шишето и разклатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж.
5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
Важно: винаги проверявайте предварително температурата преди хранене.