LACTANA Bio 3 Адаптирано мляко 10+ месеца

В наличност
57165
24.76 лв.
Опаковка
600 грама

ЛАКТАНА БИО 3

LACTANA Bio 3

 

Преходно БИО мляко LACTANA® Bio 3 от 10-тия месец

LACTANA BIO 3 – преходно био мляко с 4 вида Бифидобактерии, DHA и ALA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачета от началото на 10-тия месец след прекратяване на кърменето или като алтернатива на преходно мляко LACTANA BIO 2. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим. 

То е лесносмилаемо, тъй като съдържа 4 вида Бифидобактерии и важни дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 3 е съобразено с нуждите в съответната възраст, отговаря на най-висококачествени стандарти и е в съответствие с най-съвременните научни познания в областта на храненето. 

Съдържа витамин D за развитието на костната система, както и йод за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството).

 

 • Съдържа DHA (съобразно изискванията на законодателството) - Докозахексаенова киселина, която допринася за нормалното зрително развитие на кърмачетата

 • Съдържа ALA (съобразно изискванията на законодателството) - естествена Алфа-линоленова киселина (Омега-3), която допринася за развитието на мозъчните и нервните клетки

 • Съдържа витамин D за развитието на костната система, както и йод за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството)

 • Съдържа 4 вида ценни Бифидобактерии

 •  

  Начин на приготвяне:

  1. Пригответе прясно преварена вода и я оставете да се охлади до 40°С - 50°С.

  2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество вода в шишето.

  3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това.

  4. Затворете шишето и разклатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж.

  5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
  Важно: винаги проверявайте предварително температурата преди хранене.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg