LACTANA Bio 3 Адаптирано мляко 10+ месеца
ЛАКТАНА БИО 3
LACTANA Bio 3
Преходно БИО мляко LACTANA® Bio 3 от 10-тия месец
LACTANA BIO 3 – преходно био мляко с 4 вида Бифидобактерии, DHA и ALA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачета от началото на 10-тия месец след прекратяване на кърменето или като алтернатива на преходно мляко LACTANA BIO 2. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим.
То е лесносмилаемо, тъй като съдържа 4 вида Бифидобактерии и важни дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 3 е съобразено с нуждите в съответната възраст, отговаря на най-висококачествени стандарти и е в съответствие с най-съвременните научни познания в областта на храненето.
Съдържа витамин D за развитието на костната система, както и йод за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството).
Съдържа DHA (съобразно изискванията на законодателството) - Докозахексаенова киселина, която допринася за нормалното зрително развитие на кърмачетата
Съдържа ALA (съобразно изискванията на законодателството) - естествена Алфа-линоленова киселина (Омега-3), която допринася за развитието на мозъчните и нервните клетки
Съдържа витамин D за развитието на костната система, както и йод за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството)
Съдържа 4 вида ценни Бифидобактерии
Начин на приготвяне:
1. Пригответе прясно преварена вода и я оставете да се охлади до 40°С - 50°С.
2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество вода в шишето.
3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това.
4. Затворете шишето и разклатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж.
5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
Важно: винаги проверявайте предварително температурата преди хранене.