LACTANA BIO с пшеничен грис, ябълка и банан
LACTANA BIO с пшеничен грис, ябълка и банан
LACTANA BIO with wheat semolina, apple and banana
Безмлечната каша с пшеничен грис, ябълка и банан може да се използва като вкусна каша или като добавка към пасирани вече плодове. Прилага се като част от разнообразен хранителен режим и не се вари. При по-големи деца и възрастни може да се използва като хранителна закуска, която може да се комбинира с кисело мляко, плодове, ядки или стафиди.
Начин на употреба:
-
Две супени лъжици от кашата (приблизително около 10 г) се разбъркват със 70 мл прясно преварена и охладена до 50 °C вода. Добавя се 100 г (6 - 7 супени лъжици) плодово пюре или пасирани плодове (например круши или ябълки) и ястието е готово. Водата трябва да се преварява и охлажда за всяко отделно хранене. В чинията се слага необходимото количество прахообразна смес и се залива с преварената вода, след което се разбърква с вилица до постигане на желаната гъстота.
Състав:
-
Твърд пшеничен грис, 6.5 % бананови частици, 2.5 % ябълкови частици (оризово брашно, ябълки, пектин, емулгатор: слънчогледов лецитин), витамин B1.