LactoFlor Helico Protect капсули

В наличност
58774
20.77 лв.
Опаковка
15 капсули

Лактофлор Хелико Протект капсули

LactoFlor Helico Protect capsules

 

Pylopass е патентован щам Lactobacillus reuteri, който специфично се свързва с Helicobacter pylori в стомаха, за да намали броя на бактериите. Състои се от изсушени чрез пулверизация инактивирани клетки на L. reuteri и има широк спектър от приложения за крайния потребител.

Pylopass е щам на L. reuteri, идентифициран след подробен, многогодишен процес на скрининг. Той е избран като много специфичен свързващ антагонист на Н. pylori сред повече от 700 вида Lactobacillus. С помощта на специфичен механизъм Pylopass образува коагрегати с Н. pylorito, намалявайки техния брой в стомаха.

Повърхностните структури на Pylopass съдържат адхезионни молекули, които разпознават и прилепват към повърхностните структури на H. pylori.

След настъпването на свързване в стомаха, целият коагрегат се екскретира от организма през храносмилателния тракт. Pylopass се свързва само с Н. pylori и не променя микрофлората в червата.

 • Стабилност на продукта: За разлика от пробиотиците, Pylopass се състои от клетки, изсушени чрез пулверизиране. Те могат да издържат на колебания в околната среда. При транспортиране и съхранение не е задължително Pylopass да бъде държан в хладилник или хладилна чанта
 • Отличителни свойства: Докато пробиотиците се грижат за здравето на червата, Pylopass се свързва с H. pylori в стомаха. Нещо повече - не нарушава нормалния микробен баланс на червата
 • Стабилност в стомаха: За разлика от пробиотиците, Pylopass използва механизъм, който не зависи от оцеляването в стомашната среда. Пробиотиците могат да бъдат полезни, защото заменят вредните бактерии в храносмилателния тракт. Обаче не е сигурно дали такива живи пробиотични щамове могат да издържат на киселинната среда в стомаха. Това не е предизвикателство за Pylopass, тъй като коагрегацията зависи само от свързването на повърхностните структури между Pylopass и H. pylori.

Lactoflor Helico protect обединява клетъчни култури и микроорганизми, които контролират нивата на Helicobacter Pylori в стомаха и намаляват киселинността. Подсилен е с цинк и Л-карнозин - допълнителна помощ за гастроинтестиналната флора. Продуктът благоприятства метаболитните процеси и стомашната среда.

 

Състав:

 • Pylopass (инактивирани клетки Lactobacillus reuteri DMS17648) - 200 mg и спомагателни вещества: пълнители: (цинк-L-карнозин и малтодекстрин), противослепващи агенти (силициев диоксид и магнезиев стеарат); желатинова капсула.

 

Начин на употреба:

 • По време на хранене се приема по 1 капсула с достатъчно течност.
Още от LactoFlor
 1. LactoFlor Opti 6 капсули
  LactoFlor Opti 6 капсули
  от 10.90 лв. 12.11 лв.
 2. LactoFlor BioPlus капсули
  LactoFlor BioPlus капсули
  20.72 лв.
 3. LactoFlor Kids сашета
  LactoFlor Kids сашета
  11.69 лв.
 4. LactoFlor BioPlus таблетки за смучене
  LactoFlor BioPlus таблетки за смучене
  13.43 лв.
 5. LactoFlor Enteric Ecol Stop капсули
  LactoFlor Enteric Ecol Stop капсули
  11.69 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg