ЛАКТОБОР ИНТИМ вагинален гел Borola

В наличност
37195
18.62 лв.
Опаковка

7 x 5 мл

Баркод (EAN)
3800141900330

ЛАКТОБОР ИНТИМ вагинален гел Borola

LACTOBOR INTIM Borola

 

ЛАКТОБОР ИНТИМ вагинален гел Borola представлява вагинален гел, който се използва като профилактично средство и лечение на бактериална вагиноза – след или по време на основното лечение; при профилактика на рецидиви; при лечение с антибиотици и следродилния период (от 21-вия ден); след менструация, по време на бременност и при менопауза. Лактобор Интим вагинален гел бързо нормализира влагалищното рН. Успокоява влагалищното раздразненение, сърбеж и неприятна миризма. Възстановява нормалното ниво на лактобацилите и успешно възстановява влажността на влагалището. 

 

Състав:

  • Млечна киселина, гликоген, пропилен гликол, метилхидроксипропил целулоза, натриев лактат, вода, рН 3.8.

 

Начин на употреба:

  • За ефективно облекчаване на анормална секреция, неприятния мирис, дискомфорт и бактериална вагиноза (БВ): Използвайте 1 туба Лактобор Интим дневно за 7 дни.
  • За поддържане на нормален pH баланс и за предпазване от повторно появяване на симптомите: Използвайте 1 туба на всеки 3 дни в продължение на 3 месеца.
  • За поддържане на pH нивото по време на лечение с антибиотици: Ползвайте 1 туба дневно в края на лечебния курс за 4-5 дни.

     

  • Ако забележите повторно появяване на симптомите около вашия цикъл: Използвайте 1 туба в края на вашия цикъл за 1-2 дни.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg