Кожна

Кожните алергии могат да бъдат предизвикани от храна, животни, козметика и парфюми, синтетични материи и още много други неща. Понякога дори е трудно да бъде установен точният причинител на алергичната реакция, но това не пречи да използвате лекарства и средства за облекчаването на нежеланите симптоми.

 Прочети повече

Лекарства за кожни алергии от ePharm

В нашата онлайн аптека може да откриете лекарства за кожни алергии, подходящи както за възрастни хора, така и за деца. Те са разработени от водещи марки на фармацевтичния пазар, като Sopharma и Montavit.

Мазилата и кремовете се прилагат локално и притежават противоалергично действие, което облекчава зачервяването, потиска сърбежа и лекува обривите. Също така те могат да се използват при ухапване от насекомо, възпаление на кожата, причинено от алергична реакция, или при заболяване на епидермиса (външния слой на кожата).

При алергия на кожата самозащитната реакция на тялото е отделяне на хистамин, който е причината за възпаление и раздразнението на кожата, вследствие на което се появяват неприятни симптоми.

Доказано е че продуктите, които съдържат вещества от групата на антихистамините, са най-ефикасни при лечението и облекчението на дискомфорта, причинен от възпаленията по кожата. По тази причина състава на лекарствата за кожни алергии, които ви предлагаме, съдържат тези и още много полезни вещества, които ще се погрижат за здравето на вашата кожа.

Купи лекарства за кожни алергии на изгодни цени от ePharm

При появата на кожна алергия първото нещо, което всеки човек иска да направи е да облекчи появилите се симптоми. Затова ние, от ePharm, ви предоставяме различни лекарства за кожни алергии като кремове и мазила, които да ви помогнат при борбата с кожните алергии.

Алергичните реакции могат да бъдат неочаквани и да се появят мигновено. Затова ние ви предлагаме експресна доставка, която ще ви снабди с необходимия продукт бързо и без много усилия. Цените ни са достъпни за потребителите на българския пазар, а качеството безкомпромисно.

Поръчайте лекарства за кожни алергии още сега и се сбогувайте с чувството на дискомфорт!

13 продукта

Подредба
на страница
 1. АЛЕЗОДАК таблетки
  5.60 лв.
  Сравнение
 2. АЛЕРГОЗАН крем
  4.20 лв.
  Сравнение
 3. АЛЕРГОЗАН маз
  4.15 лв.
  Сравнение
 4. Дермодрин маз
  6.80 лв.
  Сравнение
 5. ЕКСАЛЕР спрей
  от 34.40 лв.
  Сравнение
 6. ЗЕНАРО таблетки
  14.20 лв.
  Сравнение
 7. ЗИРТЕК таблетки
  8.95 лв.
  Сравнение
 8. Кларитин 10 мг
  9.00 лв.
  Сравнение
 9. КСИВОЗАН
  7.42 лв.
  Сравнение
 10. Ксизал 5 мг
  от 7.86 лв.
  Сравнение
 11. ЛОРАНО
  9.70 лв.
  Сравнение
 12. Фенистил 0.1 % гел
  от 9.98 лв.
  Сравнение
 13. ФЕНИСТИЛ сол
  4.96 лв.
  Сравнение

13 продукта

Подредба
на страница
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет