ЛИБРАМЕД таблетки Aboca

В наличност
46414
62.08 лв.
Опаковка
138 таблетки

ЛИБРАМЕД таблетки

LibraMed

 

Либрамед е продукт за лечение на наднормено тегло и затлъстяване. Ефектът на естествено отслабване се дължи на Policaptil Retard® гел, патентовани сложни полизахаридни молекули, благодарение на синергичното действие, на които се стимулира образуването на гел в червата, които намаляват скоростта и количеството на абсорбцията на въглехидрати от храната, което води до намаленото им отлагане като мазнини и до редуциране на глада. Благодарение на този гел, Либрамед намалява и усвояването на мазнините, намалява постпрандиалната сънливост (сънливост след нахранване), стимулира чревният транзит и стимулира редовното изхождане. Поради естествения си механизъм на действие Либрамед е подходящ и за деца над 8 годишна възраст, страдащи от наднормено тегло.

 

Прием:

За възрастни и деца: приемат се по 3 таблетки преди 2 основни хранения (например – преди обяд и преди вечеря)Деца между 8 и 12 години: приемат се по 2 таблетки преди 2 основни хранения.

Таблетките трябва да се приемат цели, без да се дъвчат или чупят със зъби. Тези, които изпитват затруднение с приема на таблетките, могат да ги разтворят в топла вода или неподсладен чай. Разбърквате до пълното им разтваряне и изпиите в рамките на няколко минути преди да се е формирал гел. Препоръчва се прием на Либрамед в продължение на поне 3 месеца, заедно с уравновесена диета и редовна физическа активност. ЛибраМед се приема за период най-малко 2 месеца, като се прекъсва за 2 - 3 дни след всеки месец от лечението.

Още от Aboca
 1. ОРОБЕН вода за уста Aboca
  ОРОБЕН вода за уста Aboca
  23.09 лв.
 2. ФИТОНАЗАЛ спрей
  ФИТОНАЗАЛ спрей
  24.00 лв.
 3. СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки Aboca
  СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки Aboca
  от 16.43 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg