LIVE VITAMINS ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули Vitaslim

В наличност
47983
16.76 лв.
Опаковка
30 капсули
Баркод (EAN)
3800221100094

ВИТАСЛИМ ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули

VITASLIM LIVE VITAMINS

 

Живите Витамини Live Vitamins са единствени по рода си. Те са многократно по-силни от обикновените витамини и дават видими и бързи резултати. Това се дължи на подобрената формула, при която е запазена естествената биоактивност („живота”) на витамините и минералите. Специалната технология на производство пък гарантира максимално усвояване на полезните вещества в тялото, т.е. още по-добра ефективност. Различните витаминно-минерални комплекси в състава на Live Vitamins допринасят за нормалната функция на:

 


Имунната система

Доказано ефективен за поддържане на силен имунитет е комплексът от желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. Той прави Live Vitamins особено ценен през рисковите за здравето сезони.

 


Сърце и кръвоносна система

Комплексът от магнезий, калций, желязо, коензим Q10 и витамините В1, В2, В12, В6 и С във Live Vitamins допринася за поддържане на нормалната сърдечна функция и дейността на кръвоносните съдове.

 


Кости и стави

Калций, магнезий, мед, цинк, манган и витамините С и D са специалната част от Live Vitamins, която работи за доброто здраве на костите и ставите. Те осигуряват плътността на костите и нормалната функция на хрущяла. Допринасят за образуването на съединителна тъкан.

 


Тонус и енергия

Енерджи комбинацията на Live Vitamins включва желязо, магнезий, коензим Q10 и витамините В2, В6, В12 и С. Те помагат за намаляване на чувството на отпадналост и умора (дори в мускулите) и повишават тонуса.

 


Памет и концентрация

Нормалната функция на мозъка се поддържа от комплекса биотин, мед, йод, магнезий и витамините В1, В2, В6, В12 и С във Live Vitamins. Той подкрепя нервната система и психичната дейност.

 


Външен вид

За здравето и красотата на косата, кожата и ноктите Live Vitamins се грижи чрез коензим Q10, биотин, цинк, селен, манган, йод, мед и витамините А, С, Е и В2. Те поддържат нормалната пигментация и образуването на колаген. Елиминират свободните радикали и проявяват антиейджинг ефект.

Live Vitamins подкрепя още доброто зрение, здравето на зъбите и нормалния растеж и развитието на децата (допринася за нормалното протичане на метаболизма).

 


Прием на  Live Vitamins

За възрастни по 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.

 


Противопоказания:

Не са известни. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

 


Състав:

 • Витамин А  спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.
 • Витамин В1 съдейства за осигуряването на нормалния растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.
 • Витамин В2 допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция.
 • Витамин В3 допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулирането на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мазъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.
 • Витамин В5 подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.
 • Витамин B6 подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.
 • Витамин B9 подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.
 • Витамин B12 подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.
 • Витамин С подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.
 • Витамин D3 съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите. Това му действие повлиява превенцията и лечението на остеопорозата.
 • Витамин E антиоксидант, повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.
 • Биотин спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.
 • Калций подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.
 • Магнезий допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.
 • Желязо допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.
 • Цинк участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.
 • Флуор спомага минерализацията на зъбите.
 • Манган спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.
 • Йод способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.
 • Мед съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.
 • Селен допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.
 • Хром допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.
 • Коензим Q10  антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.
Витамини    
Витамин А (Ретинил палмитат)   400/800 µg RE  100
Витамин C (Аскорбинова киселина)   40/80 mg  100
Витамин D3 (Холекалциферол)   2,5/5,0 µg  100
Витамин Е (D-Алфа-токоферол)   6/12 mg алфа-ТЕ  100
Витамин В1 (Тиамин мононитрат)   0,55/1,1 mg  100
Витамин В2 (Рибофлавин)   0,7/1,4 mg  100
Витамин В3 (Никотинамид)   8/16 mg  100
Витамин В5 (Калциев пантотенат)   3/6 mg  100
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)    0,7/1,4 mg  100
Витамин В9 (Фолиева киселина)   100/200 µg  100
Витамин В12 (Цианкобаламин)   1,3/2,6 µg  104
Биотин, Витамин Н (Биотин)   25/50 µg  100
Минерали    
Калций (Калциев карбонат)   60/120 mg  15
Желязо (Железен фумарат)   7/14 mg  100
Мед (Меден оксид)   0,5/1 mg  100
Цинк (Цинков оксид)   5/10 mg  100
Флуор (Натриев флуорид)   1,78/3,56 mg  100
Манган (Манганов сулфат)   1/2 mg  100
Магнезий (Магнезиев оксид)   28/56 mg  15
Йод (Калиев йодид)   76/152 µg  100
Селен (Натриев селенат)   27/54 µg  100
Хром (Хром III Хлорид)   20/40 µg  100
Допълнително обогатени с    
Коензим Q10 (Убидекаренон)   5/10 mg  **
Помощни вещества: антиоксидант –
лецитин (фосфатидил холин),
слънчогледово масло
 

 

Още от Vitaslim

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg