MAGNABEAR | МАГНАБЕАР капсули ЗА ДЕЦА Magnalabs

В наличност
63222
22.19 лв.
Опаковка
30 капсули

МАГНЕБЕАР КИДС капсули Магналабс

MAGNABEAR KIDS capsules Magnalabs

 

Магнабеар масло от 100% екологически чист антарктически крил с добавени калции, витамин D. Магнабеар КИДС благоприятно повлиява:

  • Поддържане на имунната система на децата
  • Нормалото нервно-психическо развитие в детско-юношеската възраст, като подобрява паметта и концентрацията
  • Поддържането на нормално зрение
  • Нормалната функция на сърцето, кръвното налягане и нивата на холестерола

Маслото от крил  съдържа омега-3 мастните киселини във фосфолипидна форма, което значително увеличава степента на тяхната усвояемост от човешкия организъм.

Магнабеар  КИДС е уникален източник на Омега-3 мастни киселини и съдържа клинично доказана по своята ефективност доза, целяща благоприятно повлияване на имунитета, сърдечно съдовата,  нервната система и зрението на децата.

Омега-3 мастните киселини са от невероятно значение за човешкото здраве. В тях се крият множество ползи за тялото и мозъка, които се дължат най-вече на мощните им противовъзпалителни свойства. Омега-3 мастните киселини спомагат възпалителните процеси в организма да бъдат потиснати и така подобряват значително общото здравословно състояние.  Омега-3 мастните киселини подобряват зрението, борят се с депресията и стреса и са от огромно значение за развитието на мозъка в кърмаческа и детска възраст. Приемът на омега-3 мастни киселини по време на бременност се счита, че води до редица ползи за детето: по-висока интелигентност, по-добри социални и комуникативни умения, по-малко поведенчески проблеми, намален риск от проблеми с растежа и развитието. Омега-3 мастни киселини редуцират симптомите на астма при децата.

Омега-9-мастните киселини участват в състава на клетъчните мембрани, където изместват наситените мастни киселини, отговорни за множество вредни ефекти. Те стимулират клетъчните рецептори за LDL-холестерол на макрофагите, което води до намаляване количествата на последния в кръвта.

Холинът е химически подобен на B-витамините и неговата роля в организма е твърде разнообразна. В качеството си на емулгатор на мазнини холинът съдейства за оползотворяването на мазнините и регулира мастните натрупвания в черния дроб. Той има и спомагателна функция – да предпазва мозъка от промени в 24-часовия хранителен режим и да подобрява паметта. Холинът участва и в процесите на кръвосъздаване.

Добавеният витамин D подпомага усвояването на калций, и освен здравето на костите, допринася за нормалната дейност на имунната система.

 

Състав на 1 капсула:

  • Масло от Анарктически Крил - 750 мг
  • ЕРА - 90 мг
  • DHA - 67 мг
  • Витамин D - 7,5 µg

 

Начин на употреба:

  • Деца от 6-12 години – 1 капсула дневно с храна
  • Деца над 12 години – 2 капсули дневно с храна

Основна цел на ePharm е да се грижи за здравето на всички, затова при нас ще откриете витамини и минерали за деца. Погрижете се и за собственото си здравословно състояние и тонус с нашите витамини за възрастни

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg