MAGNAVITS | МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки Magnalabs

В наличност
63152
19.82 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
0279170156118

МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки

MAGNAVITS FOR MEN 50+ tablets

 

Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на стрес или висока физическа активност. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно. Комбинацията от витамини и минерали от А до Я, специално изготвена за мъже над 50 години, дава необходимата енергия за целия ден, както и  спомага за правилното функциониране на нервната система.

  • МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ съдържа витамини и минерали, специално подбрани за нуждите на мъжете над 50 години.
  • МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ се използва за поддържане работата на имунната система, здраво сърце, добра памет и зрение, както и за здрави кости и стави.
  • МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ повлиява благоприятно нормалното функциониране на простатната жлеза, намаляване нуждата от чести нощни уринирания, както и нормалната сперматогенеза и сексуална функция при мъжете.
  • МАГНАВИТС ЗА МЪЖЕ 50+ е подходящ за мъже над 50 години

Комбинацията от витамини С, Е, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение.  Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.

Минералите Ca (калций), Mg (магнезий), Zn (цинк), Fe (желязо), Mn (манган), Cu (мед), Se (селен), Cr (хром), Mo (молибден)  са от изключително значение за естественото протичане на всички биохимични процеси в човешкия организъм. Функцията на нервната система зависи до голяма степен от достатъчнотот количество магнезий в организма. Желязото е важна съставна част на хемоглобина, чрез който се пренася кислородът до клетките. Цинкът и селенът подсилват естествените защитни процеси и действието на имунната система.

Saw palmetoo - Приемът на екстракт от Сао Палмето е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му форма дихидро-тестостерон (DHT). DHT е с високи нива при мъже със синдром на хиперплазия на простатата, като се счита за отговорен за свръхрастежа й. Инхибирането (блокирането) на 5-алфа редуктазата предотвратява свръхрастежа на простатата.

Tribulus terestris – екстрактът от трибулус терестрис повишава секрецията на лутеинизиращ хормон от аденохипофизата. Лутеинизиращият хормон от своя страна повишава секрецията на тестостерон, което позволява подобрено атлетично представяне при спортуващите мъже, както и подобрява сексуалната функция.

Lutein - Лутеинът е каротиноид с важно значение за предпазване на ретината, тъй като предпазва клетките от окисление чрез антиоксидантната си активност.

 

Състав:

Са/Калций

200

mg

Витамин С

100

mg

Saw palmetto

60

mg

Mg/Магнезий

50

mg

Tribulus terestris

25

mg

Р/Фосфор

20

mg

Ниацин (Витамин В3)

16

mg

Zn/Цинк

15

mg

Витамин Е

12

mg α-TE

Fe2+/ Желязо2+

10

mg

Пантотенова киселина (Витамин В5)

6

mg

Mn/Манган

2,3

mg

Витамин В6

1,4

mg

Рибофлавин (Витамин В2)

1,4

mg

Тиамин (Витамин В1)

1,1

mg

Витамин А

800

µg

Сu/Мед

500

µg

I/Йод

150

µg

Фолиева киселина

400

µg

Лутеин

300

µg

Se/Селен

55

µg

Cr/Хром

52

µg

Биотин

50

µg

Мо/Молибден

50

µg

Витамин К

12,5

µg

Витамин Д3

5

µg

Витамин В12

2,5

µg

 

Начин на употреба:

  • 1 таблетка дневно – сутрин.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg