MAGNAVITS | МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ таблетки Magnalabs

В наличност
63149
19.82 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
0279170156743

МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ таблетки

MAGNAVITS FOR WOMEN tablets

 

Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на стрес или висока физическа активност. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно.

  • МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ съдържа витамини и минерали, специално подбрани за нуждите на жените.
  • МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ се използва за поддържане работата на имунната система, здраво сърце, добра памет и зрение, както и за здрави кости и стави.
  • МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ благоприятства нормализирането на хипоталамо- яйчниковата ос, нормализирането на овулацията, повишаването на прогестерона, намалява ендрогените и нивата на кръвната захар.
  • МАГНАВИТС ЗА ЖЕНИ подходящ за жени от 18 до 50 години.

Комбинацията от витамини и минерaли от А до Я, специално изготвена за жени, дава необходимата енергия за целия ден, както и  спомага за правилното функциониране на нервната система .

  • Комбинацията от витамини С, Е, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение.  Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.
  • Минералите Ca (калций), Mg (магнезий), Zn (цинк), Fe (желязо), Mn (манган), Cu (мед), Se (селен), Cr (хром), Mo (молибден)  са от изключително значение за естественото протичане на всички биохимични процеси в човешкия организъм. Функцията на нервната система зависи до голяма степен от достатъчнотот количество магнезий в организма. Желязото е важна съставна част на хемоглобина, чрез който се пренася кислородът до клетките. Цинкът и селенът подсилват естествените защитни процеси и действието на имунната система.
  • Peonia lactiflora - благоприятства нормализирането на хипоталамо- яйчниковата ос, нормализирането на овулацията, повишаването на прогестерона, намалява ендрогените и нивата на кръвната захар.

 

Състав:

Са/Калций

200

mg

Витамин С

100

mg

Mg/Магнезий

50

mg

Peonia lactiflora

25

mg

Р/Фосфор

20

mg

Ниацин (Витамин В3)

16

mg

Zn/Цинк

15

mg

Витамин Е

12

mg α-TE

Fe2+/ Желязо2+

10

mg

Пантотенова киселина (Витамин В5)

6

mg

Mn/Манган

2,3

mg

Витамин В6

1,4

mg

Рибофлавин (Витамин В2)

1,4

mg

Тиамин (Витамин В1)

1,1

mg

Витамин А

800

µg

Сu/Мед

500

µg

I/Йод

150

µg

Фолиева киселина

400

µg

Se/Селен

55

µg

Cr/Хром

52

µg

Биотин

50

µg

Мо/Молибден

50

µg

Витамин К

12,5

µg

Витамин Д3

5

µg

Витамин В12

2,5

µg

 

Начин на употреба:

  • 1 капсула дневно – сутрин.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg