Magnesium Oil Goodnight BetterYou

В наличност
58544
31.75 лв.
Опаковка
100 мл
Баркод (EAN)
5060148520186

Magnesium Oil Goodnight BetterYou

Магнезий олио Лека нощ спрей

 

Успешно съчетава есенциалния магнезий с лайка, бергамот и Салвия скларея, за да успокои сетивата, докато успокоява и релаксира тялото. Прост и научно доказан метод с добавяне на магнезий.

  • Естествено подпомага спокойния сън
  • Облекчава мускулното напрежение
  • Веднага отпуска сетивата
  • Подпомага цялостното благосъстояние
  • Изключително качество на магнезиев хлорид
 

Използва се като част от вечерния обичаен режим преди сън Магнезий Лека Нощ Спрей замества липсващия магнезий, неприет в следствие на модерна диета и натоварен начин на живот, помага ви да постигнете дълбок, спокоен сън.

Когато нивото на магнезий в организма е твърде ниско, то е по-трудно да останеш заспал. Спреят Магнезий Лека нощ спомага за поддържането на добър нощен сън без сутрешно-сънливост.

Магнезият е един от най-важните минерали в спортното хранене, масивните количества се губят от потта и ускореният метаболизъм на напрегнатото упражнение. Трансдермалният магнезий предлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите.

 

10 впръсквания осигуряват минимум 180 mg (51% RDA) оптимално абсорбируем елементарен магнезий.

 

Магнезий олио Лека нощ с добавени етерични масла, бергамот, градински чай, гроздови семена и лайка. Те доставят с успокояващ и релаксиращ аромат, за да помогнат на нормалния спокоен сън. Добавянето на етеричните масла отново води до намаляване на концентрацията на магнезиев хлорид до 28%.

 

Състав :

  • Концентриран разтвор на Zechstein Inside® магнезиев хлорид хексахидрат (вода, магнезиев хлорид хексахидрат - 28% концентрация), масло от гроздови семки, етерични масла: бергамово масло, римска лайка, емулгатор: полисорбат 20.
Още от BetterYou

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg