Magnesium Oil Joint spray BetterYou

В наличност
62334
31.75 лв.
Опаковка
100 мл
Баркод (EAN)
5060148520315

Magnesium Oil Joint spray BetterYou

 

MagnesiumOil Joint spray е създаден, за да поддържа функцията на мускулите и ставите, за да ви помогне да останете гъвкави и пластични.Трансдермалният магнезий с глюкозамин предлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите. Научно доказано е, че повишава нивата на магнезий по-бързо от традиционните таблетки и капсули.

 • 10 впръсквания доставят 105 mg глюкозамин
 • Поддържа гъвкавостта
 • Превъзходно качество на магнезиев хлорид

10 впръсквания осигуряват минимум 50 mg (51% RDA) оптимално абсорбируем елементарен магнезий заедно с 105 mg глюкозамин.

Магнезият е от съществено значение за оптимизиране на абсорбцията на калций и насърчаване здравето на ставите и нормалната функция на мускулите. Смята се, че глюкозамин сулфатът стимулира образуването на хрущяли и спомага за поддържането на смазването на ставите, насърчавайки силата и движението.

В комбинация със здравето и гъвкавостта на ставите, магнезият играе жизненоважна роля за цялостното благосъстояние, подобрения сън и повишеното спортните постижения.

Състав:

 • Вода, концентриран разтвор на Zechstein Inside магнезиев хлорид хексахидрат (вода, магнезиев хлорид хексахидрат), глюкозамин сулфат 2KCL (от риба и ракообразни), ментол ароматизиращ натурален, етерично масло от Gaultheria procumbens, емулгатор; полисорбат 20.

Магнезий Олио Джойн е специално създаден за приложение директно върху кожата.Магнезият от BetterYou MagnesiumOil спрейовете се абсорбира в епидермиса и преминава през кръвоносните съдове и мускулите отдолу. Напълно се заобикаля храносмилателната система, където много от хранителните вещества не се абсорбират. Трансдермалният магнезий предлага прост и научно доказан метод за допълване запасите на магнезий, много по-ефективен от таблетките и капсулите.

Съдържа 100% натурални съставки, осигуряващи най-чистата форма на Zechstein Inside магнезиев хлорид. Изкопана в Северна Холандия  на една миля под земята, нашият магнезиев хлорид е естествено кондензиран и пречистен на над 250 милиона години. Тъй като някои от откритите водоизточници съдържат повишени замърсители и тежки метали, Zechstein Inside магнезиев хлорид гарантира естествено чист източник на магнезий.

Магнезий олио Джоинт спрей е  с добавено масло от Gaultheria procumbens и ментолово масло за охлаждане и успокояване, но също така доставя 105mg глюкозамин, за да подпомогне здравето на хрущялите.

 

Още от BetterYou
 1. Magnesium Oil Goodnight BetterYou
  Magnesium Oil Goodnight BetterYou
  31.75 лв.
 2. Magnesium Bone Mineral Lotion BetterYou
  Magnesium Bone Mineral Lotion BetterYou
  25.40 лв.
 3. Magnesium Sleep Lotion BetterYou
  Magnesium Sleep Lotion BetterYou
  25.40 лв.
 4. Magnesium Skin Body Butter BetterYou
  Magnesium Skin Body Butter BetterYou
  21.17 лв.
 5. Magnesium Skin Body Lotion BetterYou
  Magnesium Skin Body Lotion BetterYou
  25.40 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg