Magnesium Oil Original Spray BetterYou

В наличност
58542 60893
от 35.56 лв.
Опаковка

15 мл - Изчерпан

100 мл

MagnesiumOil Original Spray BetterYou

Магнезий олио Оригинал спрей

 

BetterYou MagnesiumOil Original Spray е най-силният и чист Магнезиево масло и осигурява най-добрия начин за попълване на нивата на магнезий. Научно доказано е, че повишава нивата на магнезий по-бързо от традиционните таблетки и капсули.

 • Магнезиев спрей с висока концентрация
 • Поддържа естественото възстановяване на мускулите
 • Високо ефективен за мускулни крампи
 • Подпомага потенцира усвояването на калций
 • Подкрепена от инициативата за информиран спорт

100% естествен източник. Концентриран разтвор на Zechstein Inside магнезиев хлорид хексахидрат (вода, магнезиев хлорид хексахидрат - 31% концентрация).  Подходящ за вегетарианци и вегани. BetterYou,  разработва и прилага уникален подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността и целенасочено използва САМО естествени съставки, когато това е възможно. Специална създадена формула за локално приложение, BetterYou Zechstein Магнезият започва незабавно абсорбиране, когато се напръска върху кожата. Този основен минерал спомага за цялостното благосъстояние и релаксация. 10 впръсквания осигуряват минимум 200 mg (57% RDA) оптимално абсорбиращ се елементарен магнезий. Магнезият отговаря за 325 биохимични реакции в тялото и насърчава производството на енергия, концентрацията, здравето на костите и мускулите. Организъм с достатъчно количество магнезий е по-устойчив на умората за по-дълго време и има по-голяма гъвкавост. Уникалната чистота на BetterYou MagnesiumOil Original означава, че може да се използва от всички. Този спрей е подходящ по време на бременност и кърмене, за деца и за тези, които следват диетични, целиачни, вегански и вегетариански диети.

 

Инструкции:

Впръскайте върху тялото и масажирайте добре в кожата. Най-добре след  душ или преди сън. За най-добри резултати прилагайте върху чистата кожа. Приложи отново, когато е необходимо. Нанасяйте навсякъде на тялото, като избягвате наранена кожа и деликатни области, като например очите. Добре е да втривате в областта на ставите, мускулите и зоните на напрежение. При първоначалното приложение може да почувствате леко изтръпване. Това може да показва ниски нива на магнезий и е резултат от високоскоростната абсорбция на магнезий през порите. Това ще отшуми с редовното използване.

Подходящ за деца и за употреба по време на бременност.

Препоръчваме увеличаването на площта на нанасяне да става постепенно.Трансдермалният магнезий помага да се увеличат магнезийните нива на организма Ви до 5 пъти по-бързо от орален прием. За да намалите реакцията препоръчваме следните техники

 • Нанесете само малко количество върху всяка отделна област на кожата и масажирайте добре.
 • Нанесете след душ върху мокра кожа, докато порите са отворени.
 • Променяйте зоните на приложение, за да увеличите нивата на магнезий като цяло.
 • Малко, но често е ключът. Масажирайте го и изчакайте около минута, след което опитайте малко повече.

 

Tрансдермален магнезий по време на бременност

 • Магнезият е много важен през това време както за майката, така и за бебето, тъй като бебетата се раждат с два пъти повече магнезий, отколкото калций, което ги прави толкова гъвкави и защо кожата им е толкова еластична и мека.  Важно е обаче по време на бременност да избягвате етерични масла. Няма ограничения относно нивото на дозиране на тези продукти през това време.

 

Лекарства и  МаgnesiumOil Original Spray

 • Няма противопоказания за никоя от нашите трансдермални магнезиеви продукти.

 

Магнезият безопасен ли е да се приема перорално?

 • Чистотата на нашия източник означава, че тези продукти не съдържат изкуствени замърсители и са безопасни за човешка консумация, всъщност те редовно се използват в органичната бебешка храна като алтернатива на натриевия хлорид. Въпреки това, тъй като магнезият е естествен релаксант, ако приемате голяма доза перорално, той може да има слабително действие. Използването му като трансдермален продукт означава, че той цели да избягва обработката от храносмилателната система и така също се избягва лаксативния ефект; следователно можете да приемате по-големи дози през кожата.

 

Предозиране на трансдермален магнезий

 • Не е нужно да се притеснявате за предозиране, когато използвате трансдермален магнезий. Горните граници се определят само когато продуктът се използва перорално, тъй като големи дози могат да имат слабително действие, поради това, че са естествени релаксанти .

Трансдермалната магнезиева добавка допринася за по-добрата почивка и възстановяване и увеличаване на спортните постижения, поради което се гордеем, че можем да кажем, че MagnesiumOil Original е одобрен от световноизвестната програма Informed Sports.

Още от BetterYou

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg