MARINE COLLAGEN 30 капсули Webber Naturals

В наличност
69277
68.68 лв.
Опаковка
120 капсули
Баркод (EAN)
625273036572

MARINE COLLAGEN30 Bioelastin peptides capsules

МОРСКИ КОЛАГЕН30 Био еластинови пептиди капсули

 

МОРСКИ КОЛАГЕН30 Био еластинови пептиди е висококачествен продукт, който клинично доказано намалява дълбоките бръчки само за период от 28 дни. Хранителната добавка помага и за намаляване на болките в ставите, свързани с остеоартрит.

Marine Collagen30 Bioelastin peptides се отличава със съдържанието на Collactive -  клинично изследван колагенов пептиден комплекс, научно оптимизиран за красота отвътре-навън. Той е изцяло натурален, 100% на морска основа и извлечен от устойчив източник от диво уловена риба. Collactive се състои от хидролизирани колагенови и еластинови пептиди, формулирани в същото съотношение, което се среща естествено в човешката кожа, за да намали броя на дълбоките бръчки за краткия период от 28 дни.

Колагенът е най-широко разпространиният протеин в човешкото тяло. Той е ключов компонент на дермата на кожата. Тъй като производството на колаген в тялото намалява с възрастта, а съществуващият колаген се разгражда ежедневно от слънчевите UV лъчи, добавките с колаген имат важна роля за поддържането на здравословни нива в организма.

 

Състав:

Collactive™ Морски колагенов пептиден комплекс 500 mg
Хидролизиран колаген 470 mg
Хидролизиран еластин 30 mg
  • Растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), оризово брашно, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

  • Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, ядки, ГМО.

 

Начин на употреба:

  • За възрастни над 18 г: По 2 капсули 1-2 пъти дневно.
  • При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. 

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg