МАСЛО ОТ КАЙСИЕВА ЯДКА Now Foods

В наличност
69580 69581
от 10.50 лв.
Опаковка
  • 118 мл
  • 473 мл

МАСЛО ОТ КАЙСИЕВА ЯДКА Нау Фудс

APRICOT OIL Now Foods

 

100% чисто кайсиево масло е подмладяващо естествено масло, което е идеално за омекотяване на фините линии и възстановяване на здрав блясък на кожата. Богато на незаменими мастни киселини, това нежно масло има отлични възстановяващи свойства, които насърчават меката, сияйна коса и спомагат за успокояване на сухата кожа. Подобни по структура и функция на екстрактите от бадем, маслата, получени от кайсиеви ядки, естествено ще подхранват и овлажняват кожата ви.

Омекотява кожата

  • Кайсиевото масло е леко и лесно се абсорбира, защото прилича на естествено произвеждания от кожата мастен себум. Кайсиевото масло помага за подобряване на тонуса на кожата, поддържане на мекота и сияние на кожата. Той също така подхранва кожата и намалява появата на бръчки по лицето, фини линии и петна (това е витамин С и Е, работещи в партньорство).

Насърчава сиянието

  • Кайсиевото масло също е с високо съдържание на витамин Е, което повишава способността на кожата да запазва еластичността и яснотата, като помага за защита на клетките от увреждане на свободните радикали (като замърсители на околната среда), насърчавайки по -сияен тен. 

Осигурява дълбоко подхранване

  • Кайсиевото масло е леко и бързо прави кожата мека и гладка (това се дължи на съдържанието на витамин А); прониква дълбоко в кожата и осигурява дълготрайна хидратация. Неговите мастни киселини действат като немазни омекотители за подхранване и възстановяване на сухата кожа. Това прави кайсиевото масло една от най-добрите подхранващи кожата растителни съставки в нашето ръчно изработено масло за тяло, за да поддържа мека и еластична кожа.

Укрепва кожата

  • А за целуващите меки устни, кайсиевото масло е вашият спасител за кожата. Естественото съдържание на линолова киселина (омега 6) в маслото укрепва бариерната функция на кожата, а съдържанието на олеинова киселина (омега 9) омекотява кожата и придава усещане за сатен.

 

Състав:

  • 100% Pure Apricot Oil is a rejuvenating natural oil that’s ideal for softening fine lines and restoring a healthy glow to skin. Rich in essential fatty acids, this gentle oil has excellent restorative properties that promote soft, radiant hair and help to soothe dry skin. Similar in structure and function to almond extracts, oils derived from apricot kernels will naturally nourish and moisturize your skin.

 

Начин на употреба:

  • Като овлажнител за тяло, нанесете няколко капки 100% чисто масло от кайсиеви ядки върху желаната област и масажирайте нежно. За суха коса, поставете няколко капки в дланта на ръката си и нанесете на кичури коса.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg