MegaRed

Мегаред

Екологичният крил е един от най-разпространените и устойчиви организми на земята. Добивът на крил е много под минималните международни одобрени норми за улов.
MegaRed е една стъпка напред, тъй като за източник служи само крил от Антарктида, където той е в най-голямо изобилие. Това помага екосистемата да поддържа здрава и устойчива популация на крил. Този продукт е добит от риболовен район, който е независимо сертифициран по стандарта MSC за добре управляван и устойчив риболов.

MegaRed съдържа масло от 100% чист антарктически крил, миниатюрни ракообразни, които живеят в ледените води на Антарктида. MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини EPA и DHA, които допринасят за нормалната сърдечна функция. Малка мека капсула, лесна за поглъщане.

MegaRed Омега-3 мастни киселини от масло от крил главно са абсорбират и пренасят в клетките на тялото във формата на фосфолипиди. Фосфолипидите са структурната основа на клетъчните мембрани, така че MegaRed фосфолипидите свързани с омега-3 мастни киселини по-лесно се разпознават и усвояват от тялото. Тъй като MegaRed Омега-3 се пренасят във фосфолипидна форма, те нямат привкус на риба. EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция. Благоприятният ефект върху сърцето се постига с дневна доза от 250 mg EPA и DHA.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които допринасят за нормалната сърдечна функция.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа масло от 100% чист антарктически крил - миниатюрни ракообразни, обитаващи чистите води на Антарктическия океан.

MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които основно се абсорбират и пренасят към клетките на тялото ви във формата на фосфолипиди.
Фосфолипидите образуват структурната основа на клетъчната мембрана, поради което фосфолипидите от MegaRed, заедно с омега-3 мастните киселини, бързо се разпознават и усвояват от вашето тяло.

Състав:

1 капсула съдържа:

 • Омега-3 (масло от крил) - 300 mg
 • EPA - 36 mg
 • DHA - 16.5 mg
 • Фосфолипиди - 120 mg

Препоръки:

Приемайте 1-3 капсули дневно с 1 чаша вода след хранене. Не превишавайте посочената доза. Една капсула MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа 300 mg омега-3. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и на здравословния начин на живот. Да не се пие алкохол по време на прием на продукта. Не приемайте продукта ако сте алергични към ракообразни (крил).

Още от Reckitt Benckiser
 1. НУРУЛИН ДУО таблетки
  НУРУЛИН ДУО таблетки
  6.42 лв.
 2. ГАВИСКОН таблетка за дъвчене
  ГАВИСКОН таблетка за дъвчене
  от 5.98 лв.
 3. ГАВИСКОН сироп
  ГАВИСКОН сироп
  10.36 лв.
 4. ГАВИСКОН саше
  ГАВИСКОН саше
  9.98 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg