Facebook Pixel

MegaRed

Продукт №
49485
ИЗЧЕРПАН
0.00 лв.
Reckitt Benckiser
Опаковка
 • 30 капсули
 • 60 капсули
 • MegaRed

  Мегаред

  Екологичният крил е един от най-разпространените и устойчиви организми на земята. Добивът на крил е много под минималните международни одобрени норми за улов.
  MegaRed е една стъпка напред, тъй като за източник служи само крил от Антарктида, където той е в най-голямо изобилие. Това помага екосистемата да поддържа здрава и устойчива популация на крил. Този продукт е добит от риболовен район, който е независимо сертифициран по стандарта MSC за добре управляван и устойчив риболов.

  MegaRed съдържа масло от 100% чист антарктически крил, миниатюрни ракообразни, които живеят в ледените води на Антарктида. MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини EPA и DHA, които допринасят за нормалната сърдечна функция. Малка мека капсула, лесна за поглъщане.

  MegaRed Омега-3 мастни киселини от масло от крил главно са абсорбират и пренасят в клетките на тялото във формата на фосфолипиди. Фосфолипидите са структурната основа на клетъчните мембрани, така че MegaRed фосфолипидите свързани с омега-3 мастни киселини по-лесно се разпознават и усвояват от тялото. Тъй като MegaRed Омега-3 се пренасят във фосфолипидна форма, те нямат привкус на риба. EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция. Благоприятният ефект върху сърцето се постига с дневна доза от 250 mg EPA и DHA.

  MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които допринасят за нормалната сърдечна функция.

  MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа масло от 100% чист антарктически крил - миниатюрни ракообразни, обитаващи чистите води на Антарктическия океан.

  MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа омега-3 мастни киселини DHA и ЕРА, които основно се абсорбират и пренасят към клетките на тялото ви във формата на фосфолипиди.
  Фосфолипидите образуват структурната основа на клетъчната мембрана, поради което фосфолипидите от MegaRed, заедно с омега-3 мастните киселини, бързо се разпознават и усвояват от вашето тяло.

  Състав:

  1 капсула съдържа:

  • Омега-3 (масло от крил) - 300 mg
  • EPA - 36 mg
  • DHA - 16.5 mg
  • Фосфолипиди - 120 mg

  Препоръки:

  Приемайте 1-3 капсули дневно с 1 чаша вода след хранене. Не превишавайте посочената доза. Една капсула MegaRed Омега-3 масло от крил съдържа 300 mg омега-3. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и на здравословния начин на живот. Да не се пие алкохол по време на прием на продукта. Не приемайте продукта ако сте алергични към ракообразни (крил).

  ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

  Разрешително № АП-1007

  за търговия по интернет