МЕНОЛУКС сироп BIO Shield

В наличност
59267
17.28 лв.
Опаковка
475 мл

МЕНОЛУКС сироп БИО Шиелд

Menolux syrop BIO Shield

 

МЕНОПАУЗА

Салвия, мака и черен кохош, помагат за справяне със симптомите, свързани с менопаузата като горещи вълни, потене, безпокойство и раздразнителност.

ФИГУРА

Полски хвощ, бъбречен чай и артишок, традиционно са известни със своите дрениращи свойства, за контролиране на женската фигура.

 

Менолукс спомага за освобождаване на излишните натрупани течности и мазнини в организма и се бори с признаците, свързани с менопаузата.

Неговата формула 2 в 1 е подсилена с мака, черен кохош, салвия и 3 дрениращи фитоекстракта: хвощ, артишок и бъбречен чай.

Помага на жените, имащи признаци, свързани с менопауза, като горещи вълни, потене, тревожност и раздразнение.

 

Състав:

Салвия Салвията е демонстрирала своя положителен ефект върху горещите вълни, нощното потене и хормона естрадиол при жени след менопауза. Също така, тя подобрява инсулинната чувствителност, инхибира липогенезата при адипоцитите и намалява възпалението.
Мака Маката е адаптогенно растение. Адаптогените помагат на организма да се справи с физиологичните, биохимични и психологически състояния, включително промените, настъпващи в годините преди и след менопауза. Маката спомага за намаляване на горещите вълни, нощното потене, нарушенията на съня, промените в настроението и поодбрява сексуалната функция.
Черен кохош Черният кохош се използва за облекчаване на симптомите преди и след менопауза, включващи горещи вълни, депресия, емоционална апатия, прекомерно потене и нарушения в съня благодарение на  изофлавоните, съдържащи се в продукта.Подобрява костнaта плътност -остеобластичен ефект.
Полски хвощ Растение, богато на минерални соли: калий, магнезий, манган, алуминий, силициева киселина и флавоноиди. Притежава диуретично и минерализиращо действие. Хвощът се използва основно като диуретик, тъй като флавоноидите и минералните соли повишават циркулацията на екскреторния уринарен тракт.
Бъбречен чай Той е богат да калий и други минерални соли. Повишава диурезата и елиминирането на натриевия хлорид.
Артишок Неговата изчистваща и елиминираща токсините функция е забележителна, заедно с приноса му за намаляване на риска от затлъстяване.

 

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Препоръчва се приемът на 25 ml на ден, между основните хранения (освен ако не е предписано друго). Приемът на вода по време на приложението на Menalux  повишава неговото действие и поддържа необходимото ниво на хидратация за правилното функциониране на организма.

Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, нито за деца.

Още от BIO Shield
 1. СЕРАЗА таблетки Bio Shield
  СЕРАЗА таблетки Bio Shield
  17.98 лв.
 2. БИОЗИН ОРАЛ спрей Bio Shield
  БИОЗИН ОРАЛ спрей Bio Shield
  14.51 лв.
 3. ДИВЕРТАЗА таблетки Bio Shield
  ДИВЕРТАЗА таблетки Bio Shield
  24.80 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg