МЕНОЛУКС сироп BIO Shield

В наличност
59267
17.28 лв.
Опаковка
475 мл

МЕНОЛУКС сироп БИО Шиелд

Menolux syrop BIO Shield

 

МЕНОПАУЗА

Салвия, мака и черен кохош, помагат за справяне със симптомите, свързани с менопаузата като горещи вълни, потене, безпокойство и раздразнителност.

ФИГУРА

Полски хвощ, бъбречен чай и артишок, традиционно са известни със своите дрениращи свойства, за контролиране на женската фигура.

 

Менолукс спомага за освобождаване на излишните натрупани течности и мазнини в организма и се бори с признаците, свързани с менопаузата.

Неговата формула 2 в 1 е подсилена с мака, черен кохош, салвия и 3 дрениращи фитоекстракта: хвощ, артишок и бъбречен чай.

Помага на жените, имащи признаци, свързани с менопауза, като горещи вълни, потене, тревожност и раздразнение.

 

Състав:

Салвия Салвията е демонстрирала своя положителен ефект върху горещите вълни, нощното потене и хормона естрадиол при жени след менопауза. Също така, тя подобрява инсулинната чувствителност, инхибира липогенезата при адипоцитите и намалява възпалението.
Мака Маката е адаптогенно растение. Адаптогените помагат на организма да се справи с физиологичните, биохимични и психологически състояния, включително промените, настъпващи в годините преди и след менопауза. Маката спомага за намаляване на горещите вълни, нощното потене, нарушенията на съня, промените в настроението и поодбрява сексуалната функция.
Черен кохош Черният кохош се използва за облекчаване на симптомите преди и след менопауза, включващи горещи вълни, депресия, емоционална апатия, прекомерно потене и нарушения в съня благодарение на  изофлавоните, съдържащи се в продукта.Подобрява костнaта плътност -остеобластичен ефект.
Полски хвощ Растение, богато на минерални соли: калий, магнезий, манган, алуминий, силициева киселина и флавоноиди. Притежава диуретично и минерализиращо действие. Хвощът се използва основно като диуретик, тъй като флавоноидите и минералните соли повишават циркулацията на екскреторния уринарен тракт.
Бъбречен чай Той е богат да калий и други минерални соли. Повишава диурезата и елиминирането на натриевия хлорид.
Артишок Неговата изчистваща и елиминираща токсините функция е забележителна, заедно с приноса му за намаляване на риска от затлъстяване.

 

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Препоръчва се приемът на 25 ml на ден, между основните хранения (освен ако не е предписано друго). Приемът на вода по време на приложението на Menalux  повишава неговото действие и поддържа необходимото ниво на хидратация за правилното функциониране на организма.

Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, нито за деца.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg