MUSTELA Златен Комплект за новородено + Чанта с подложка

ИЗЧЕРПАН
50828
89.50 лв.
Опаковка

750 мл + 500 мл +100 мл + 100 мл + 1 брой

Баркод (EAN)
3504105022358

МУСТЕЛА Златен комплетк за новородено + Чанта с подложка за повиане

MUSTELA Gold Newborn Set + Bag with Changing Mat

 

Комплектът съдържа:

  • Mustela Измиващ гел за коса и тяло: Почистващ гел 2 в 1 за тяло и коса за бебета и деца с чувствителна и много чувствителна кожа. Намалява кожната свръхчувствителност и усещането за опъване, характерни за чувствителната и много чувствителна кожа, предизвикани от къпането с твърда вода. Съдържа Avocado Perseose (Захари от авокадо), патентована натурална съставка, която предпазва защитната бариера на кожата, хидратира и съхранява богатия клетъчен ресурс на кожата.
  • Mustela Hydra Babe Лосион за тяло: Лосион за тяло, който осигурява незабавен, хидратиращ ефект. Укрепва кожната бариера и оставя кожата копринена, еластична и още по-мека. Съхранява ресурса от кожни стволови клетки на новородени, бебета и деца благодарение на Avocado Perseose® (Захари от авокадо).
  • Mustela Масажно-олио: Хидратиращо, сухо олио за лесен масаж, подходящо за новородени, бебета и деца. Съдържа патентовано натурално масло от авокадо - възстановява и предпазва естествената защитна бариера на кожата.
  • Mustela Крем против подсичане: Комплексна грижа за кожата в областта на пелената. Предпазва от възпаляване и зачервяване на кожата при всяка смяна на пелената. Успокоява кожата още от първото нанасяне на крема. Заздравява трайно кожата. Съдържа активни съставки с натурален произход - Avocado Perseose (Захари от авокадо).
  • Чанта с подложка.
Още от Mustela

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg