НАТОКИНАЗА 100 mg капсули Natural Factors

ИЗЧЕРПАН
65440
Опаковка
60 капсули
Баркод (EAN)
068958017259

НАТОКИНАЗА 100 mg капсули Natural Factors

NATTOKINASE 100 mg Natural Factors

 

Натокиназата представлява ензим в стабилна форма, който се извлича от концентрат на ферментирала не-генно модифицирана соя. Осигурява ефективна грижа за здравето на кръвоносната система. Системната му употреба поддържа оптимална регулация на кръвосъсирването. Ензимът (белтък, ускоряващ протичането на процесите в тялото) натокиназа се извлича от популярния японски хранителен продукт, наречен нато. Представлява сварена, претърпяла ферментация храна, постигната с определен вид бактерии. Като традиционно лечебно средство, нато се използва в продължение на стотици години за третиране на заболявания на сърцето и кръвоносните съдове. Ензимът натокиназа не присъства в друг вид соеви храни, защото се синтезира посредством специфична ферментация. Системната употреба на ензима натокиназа разрежда кръвта. Той разгражда образувалите се тромби (съсиреци). Това свойство би могло да предпази организма от сърдечни заболявания и състояния, вследствие на уврежданията, нанесени от заседнали в кръвоносните съдове съсиреци.
Натокиназата помага при високо кръвно налягане, висок холестерол, инсулт, болка в гърдите, дълбока венозна тромбоза, "втвърдяване на артериите" (атеросклероза), хемороиди, разширени вени, слаба циркулация на кръвта и заболявания на периферните артерии (PAD).

 

Състав:

  • Натокиназа (ензим, извлечен от нато концентрат, получен чрез ферментация на не-ГМО соеви зърна) (осигуряващ 2000 FU†) - 100 mg 

 

Начин на употреба:

  • Вземайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден, след храна.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg