НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки Neopharm

В наличност
72501
37.13 лв.
Опаковка
60 таблетки

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки Неофарм

Neorenal Forte tablets Neopharm

 

NEORENAL FORTE (НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ) е съвременен препарат, предназначен за хора с бъбречни камъни- при бъбречна криза, бъбречна болка, след литотрипсия, след оперативно премахване на бъбречни камъни и като профилактика на бъбречно-каменната болест.

Действие:

 • NEORENAL FORTE разширява пикочните пътища (уретерите), ускорява и улеснява изхвърлянето на бъбречни камъни от отделителната система.
   
 • NEORENAL FORTE има био-лубрикиращо действие, което смазва тесните пикочните пътища. Това улеснява приплъзването на камъка при движението му и намалява болката.
   
 • NEORENAL FORTE увеличава отделянето на урина, което подпомага извеждането на камъка от организма.
   
 • NEORENAL FORTE предпазва пикочните пътища от инфекции и намалява риска от поява на нови камъни.

Приложение:

NEORENAL FORTE позволява приложение при всички типове бъбречни камъни, във всички етапи на лечение: 

 1. При бъбречна криза организмът изхвърля бъбречен камък, който започва да се придвижва надолу по хода на отделителната система. Това травмира пикочните пътища и предизвиква тяхното болезнено свиване, затрудняващо изхвърлянето на кямъка. NEORENAL FORTE отпуска стените на пикочните пътища, намалява болката и улеснява изхвърлянето на бъбречните камъни. Едновременно с това увеличава отделянето на урина, която изтласква навън бъбречните камъни и подпомага извеждането им от организма. В допълнение, NEORENAL FORTE смазва пикочните пътища и улеснява приплъзването на камъка при движението му в отделителната система.
 2. След литотрипсия (разбиване на бъбречните камъни) разбитите на частици камъни започват да се движат по пикочните пътища, травмирайки ги както при бъбречна криза. Употребата на NEORENAL FORTE след литотрипсия води до бързо и ефективно изхвърляне на тези частици, като значително намалява болката и риска от инфекция или "засядане" на парче от камъка.
 3. След оперативно премахване на бъбречни камъни, отделителната система е наранена и податлива на инфекции. В този случай NEORENAL FORTE предпазва пикочните пътища от “наслагване” на инфекция, посредством своето антимикробно и противовъзпалително действия.
 4. Профилактика на бъбречно-каменната болест- NEORENAL FORTE предпазва от образуване на нови бъбречни камъни, спира нарастването на съществуващите и намалява риска от последваща бъбречната криза.
 5. Бъбречно-каменната болест създава предпоставки за бактериално инфектиране на пикочният тракт. NEORENAL FORTE има антимикробно и противовъзпалително действия, с които предпазва уязвимите пикочни пътища от развитие на инфекция. При тежки и хронифицирали инфекции NEORENAL FORTE се прилага в комбинация с подходяща антибиотична терапия.

 

Прием:

БЪБРЕЧНИ КАМЪНИ:

 

ДНЕВНА ДОЗА

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

 Бъбречна криза
 Бъбречна болка
 След литотрипсия или
    оперативно премахване

    на бъбречни камъни

 

 

2 пъти дневно по 2 таблетки
последвани от:
2 пъти дневно по 1 таблетка

 

 

10 дни

 

40 дни

 

 Профилактика (в периодите
    между кризи)

 

2 пъти дневно по 1 таблетка

 

60 дни

Състав:

Всяка таблетка NEORENAL FORTE съдържа:

 • 500 mg стандартизиран сух екстракт от брезови листа и 150 mg BetalitTM-патентована комбинация от биологично-активни вещества с доказано действие, получена при екстракция на Herniaria glabra, Viburnum opulus и Elymus repens

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg