НОВАРИКС ХЕМО таблетки Neopharm

В наличност
52399
32.84 лв.
Опаковка
60 таблетки
Баркод (EAN)
3800206060405

NOVARIX HEMO tablets

Новарикс Хемо таблетки

 

Препарат, предназначен за хора с хемороиди.

Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.

 

Състав:

 • 500 mg микронизирана пречистена флавоноидна фракция,състояща се от 90% (450 mg) диосмин и 10% (50 mg) флавоноиди, представени като хесперидин;
 • 100 mg хидролизиран колаген тип III;
 • 25 mg хиалуронова киселина.

 

NOVARIX HEMO влияе благоприятно върху здравето и състоянието на перианалните кръвоносни съдове. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.

 • Колаген тип III

В организма на човека има над 20 вида колаген, които изпълняват различни функции в отделните части на тялото. В кръвоносните съдове най-важна роля има колаген тип III. Нишките на колаген тип III изграждат фина мрежа в стената на кръвоносните съдове, която поддържа тяхната форма, структура и обем. Здравината на колагеновата мрежа определя и здравината на съдовата стена. След 30-тата година от живота на човека, в резултат на процесите на стареене, естествената продукция на колаген намалява. Допълнителният прием на колаген тип III осигурява на организма възможност да поддържа стените на перианалните кръвоносни съдове здрави.

 • Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е молекула с важни биологични функции, която се съдържа в съединителните тъкани, а с възрастта нейния естествен синтез от организма намалява. Приемът на хиалуронова киселина подпомага възстановяването на тъканите, които я съдържат и има ползотворен ефект върху усещането за комфорт в перианалната зона - без парене и сърбеж.

 • Микронизирана пречистена флавоноидна фракция (състояща се от диосмин: 90% и флавоноиди, представени като хесперидин: 10%) Флавоноидите са мощни антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждащото действие на свободните радикали и други стресиращи фактори на средата, в която се намират. Флавоноидите в NOVARIX HEMO са пречистени и микронизирани, което допринася за по-бързото им усвояване и по-високата им бионаличност в кръвоносната система. Когато попаднат в кръвообращението, флавоноидите оказват своето благоприятно въздействие върху съдовия епител, съдовата стена и венозните клапи.

 

Начин на употреба:

В случай, че вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте NOVARIX HEMO в доза 3 пъти по 2 таблетки на ден, след хранене в продължение на 3 - 10 дни. Схемата на прием може да се повтаря докато е необходимо.

Облекчете болката при настинка, травми и заболявания с помощта на нашите болкоуспокояващи. В ePharm ще откриете основни лекарства, отпускани без рецепта.

При възпаление използвайте тези или други болкоуспокояващи при хемороиди. За болката могат да помогнат болкоуспокояващи, отпускани без рецепта, като аспирин и др.

Още от neopharm
 1. НЕОПСОРАЛ таблетки Neopharma
  НЕОПСОРАЛ таблетки Neopharma
  16.43 лв.
 2. НЕОФОЛИК МЕТА таблетки Neopharm
  НЕОФОЛИК МЕТА таблетки Neopharm
  Специална цена 11.94 лв. 13.57 лв.
 3. НЕОФОЛИК таблетки Neopharm
  НЕОФОЛИК таблетки Neopharm
  7.14 лв.
 4. НЕОРЕНАЛ СР таблетки Neopharm
  НЕОРЕНАЛ СР таблетки Neopharm
  38.33 лв.
 5. НОВАРИКС таблетки Neopharm
  НОВАРИКС таблетки Neopharm
  от 37.56 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg