Facebook Pixel

Огестан

Продукт №
41745
В наличност
25.90 лв.
ECOPHARM
Опаковка
30 капсули

Огестан

Ogestan

Огестан е хранителна добавка, съдържаща микроелементи, необходими по време на бременност и кърмене и активно допринася за поддържането на балансирано и здравословно хранене на майката и бебето. Огестан съдържа Омега - 3 мастни киселини и по-специално докозахексаенова киселина ( DHA ). Тази киселина допринася за развитието на очите и мозъка на плода и в последствие на кърменото бебе. Благоприятният ефект е налице при дневен прием на 200 mg DHA е допълнение към препоръчваната дневна доза омега - 3 мастни киселини за възрастни, която е 250 mg DHA.

  • Фолиевата киселина допринася за растежа на тъканта на майката по време на бременност.
  • Йодът допринася за нормалния енергиен метаболизъм
  • Видамин D е необходим за нормалния разтеж и развитие на костите при децата
  • Витамин Е допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане

Начин на употреба:

Препоръчва се по 1 капсула сутрин преди хранене с чаша вода. Започнете приема преди зачеване и го продължете по време на бременност и кърмене. Тази хранителна добавка може да се използва  едновременно с йодирана готварска сол. Не се препоръчва за жени с нарушения на щитовидната жлеза. Не приемайте едновременно с продукти, съдържащи витамин В9, освен ако изрично не е препоръчано от вашият лекар.

Състав: Рибено масло, рибен желатин, рафинирано масло от рапица, влагозадържащ агент: глицерол, сгъстител: силициев диоксид, натурален D - алфа токоферол концентрат ( витамин Е ), вода, оцветители: титанов диоксид, патент синьо V, фолиева киселина ( витамин В9 ), холекалциферол ( витамин D3 ), калиев йодид.

Опаковка:

  • 30 капсули
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет