ОМЕГА ПРИМ таблетки WALMARK

В наличност
57105 41410
от 25.92 лв. 30.49 лв.
Опаковка
  • 60 таблетки
  • 60 + 20 таблетки

ОМЕГА ПРИМ таблетки ВАЛМАРК

OmegaPrim tablets WALMARK

 

Поддържа сърцето здраво

 

Мощна комбинация от Омега 3 мастни киселини, Коензим Q10 и Селен. Подпомага нормалната сърдечна дейност. Допринася за нормални нива на холестерола и кръвното налягане. Притежава силен антиоксидантен ефект. Осигурява комплексна грижа за сърцето и кръвоносните съдове.

ОмегаПрим е модерен високотехнологичен продукт, съдържащ незаменими за здравето на сърдечносъдовата система вещества, които често липсват в храната. Продуктът съдържа рибено масло, източник на Омега 3 ненаситени мастни киселини - ейкозапентaенова киселина (ЕPA) и докозaхексaенова киселина (DHA). Тези дълговерижни мастни киселини EPA и DHA са важни за здравето на сърцето и допринасят за нормална сърдечна дейност и нормални нива на холестерола в кръвта. Коензим Q10 е естествено срещащ се в тялото мастно разтворим антиоксидант, той е основен компонент на всяка клетка и е необходим за производството на енергия. С възрастта производството и количеството на коензим Q10 в клетките намалява. Освен с процеса на стареене, недостигът на коензим Q10 може да се дължи на приема на статини – лекарствени препарати за понижаване на холестерола. Селенът е силен антиоксидант и допринася за защитата на клетките срещу свободните радикали.

ОмегаПрим е оптималната комбинация от висококачествени съставки, които осигуряват комплексна грижа за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

 

Дневната доза съдържа:

 

Количество/2 капс

% RDA*

Рибеното масло съдържа: Omega-3 ненаситени мастни киселини

1 000,0 mg

-

EPA 18 %

180,0 mg

-

DHA 12 %

120,0 mg

-

Коензим Q10

60,0 mg

 

Селен

45,0 μg

82

*% препоръчителна дневна доза; - дн евната доза не е определена

 

Начин на употре:

2 капсули ОмегаПрим на ден. Препоръчва се продължителен прием на продукта – поне 6 месеца, за оптимален ефект от неговата употреба.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg