ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР сашета
ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР
OMNI BIOTIC STRESS REPAIR
ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър е комбинация от 9 различни, естествено населяващи червата бактериални щамове.
Изследванията показват, че най-добрата терапия срещу стрес не са психотерапевтичните средства, а функциониращите черва! Бактериите в тях влияят на съвместната им работа с мозъка, а тя е решаваща за това дали ще можем да се справим със стреса, или той ще ни направи болни и нервни. Не само той, обаче, влияе отрицателно на червата. Състоянието на нашата храносмилателна система и населяващите я чревни бактерии оказват съществено въздействие върху настроението. Стресът е неизменен спътник в живота на много хора. ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър позволява на всекиго да се пребори с него. Допринася за регенериране на възпалената чревна лигавица и като следствие запазване на активността и спокойствието.
Стресът предизвиква и усложнява възпаленията на чревната лигавица, а това нарушава чревната бариера срещу вредни бактерии и алергени. Специфичните пробиотични щамове в ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър спомагат за възстановяване на бариерната функция на червата.
Голямото количество естествена микрофлора и научно доказано действие, превръщат ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър в изключително полезен за здравето продукт.
Акривни съставки:
- Bifidobacterium bifidum W23;
- Bifidobacterium lactis W51;
- Bifidobacterium lactis W52;
- Lactobacillus acidophilus W22;
- Lactobacillus casei W56;
- Lactobacillus paracasei W20;
- Lactobacillus plantarum W62;
- Lactobacillus salivarius W24;
- Lactococcus lactis W19.
Дозировка:
Разбъркайте 1 саше (=3 g) веднъж до два пъти дневно в 1/8 литра хладка вода. Изчакайте 10 минути, разбъркайте отново и изпийте.
Продължителност на употреба:
Можете да използвате Омни Биотик Стрес рипеър както в краткосрочен план, така и ежедневно - дори и в продължение на години.
Съвет за употреба:
Ако страдате от непоносимост към фруктоза, трябва да удължите времето за активиране до най-малко 30 минути. През това време бактериите метаболизират всичките фруктоолигозахариди. Следователно фруктозата не попада в червата.