ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР сашета

В наличност
57458
61.00 лв.
Опаковка
28 сашета
Баркод (EAN)
9120001433551

ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР

OMNI BIOTIC STRESS REPAIR

 

ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър е комбинация от 9 различни, естествено населяващи червата бактериални щамове.

Изследванията показват, че най-добрата терапия срещу стрес не са психотерапевтичните средства, а функциониращите черва! Бактериите в тях влияят на съвместната им работа с мозъка, а тя е решаваща за това дали ще можем да се справим със стреса, или той ще ни направи болни и нервни. Не само той, обаче, влияе отрицателно на червата. Състоянието на нашата храносмилателна система и населяващите я чревни бактерии оказват съществено въздействие върху настроението. Стресът е неизменен спътник в живота на много хора. ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър позволява на всекиго да се пребори с него. Допринася за регенериране на възпалената чревна лигавица и като следствие запазване на активността и спокойствието.

Стресът предизвиква и усложнява възпаленията на чревната лигавица, а това нарушава чревната бариера срещу вредни бактерии и алергени. Специфичните пробиотични щамове в ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър спомагат за възстановяване на бариерната функция на червата.

Голямото количество естествена микрофлора и научно доказано действие, превръщат ОМНИ БИОТИК СТРЕС Рипеър в изключително полезен за здравето продукт.

 

Акривни съставки:

  • Bifidobacterium bifidum W23;
  • Bifidobacterium lactis W51;
  • Bifidobacterium lactis W52;
  • Lactobacillus acidophilus W22;
  • Lactobacillus casei W56;
  • Lactobacillus paracasei W20;
  • Lactobacillus plantarum W62;
  • Lactobacillus salivarius W24;
  • Lactococcus lactis W19.

 

Дозировка:

Разбъркайте 1 саше (=3 g) веднъж до два пъти дневно в 1/8 литра хладка вода. Изчакайте 10 минути, разбъркайте отново и изпийте.  

 

Продължителност на употреба: 

Можете да използвате Омни Биотик Стрес рипеър както в краткосрочен план, така и ежедневно - дори и в продължение на години. 

 

Съвет за употреба: 

Ако страдате от непоносимост към фруктоза, трябва да удължите времето за активиране до най-малко 30 минути. През това време бактериите метаболизират всичките фруктоолигозахариди. Следователно фруктозата не попада в червата. 

Още от OMNI BIOTIC

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg