PHILIPS AC1214/10 пречиствател на въздух

В наличност
63363
649.00 лв.
Комплекта включва
    • Пречиствател
    • Филтърна система
    • Гаранционна карта

PHILIPS AC1214/50 пречиствател за въздух

 

Благодарение на професионалните датчици Philips Air Purifier от серия 1000i автоматично наблюдава и пречиства въздуха. Идеална за спални с тих нощен автоматичен режим.

 

Интелигентно пречистване

Премахва 99,97% от замърсителите

Улавя 99,97% от частиците, които преминават през филтъра

Проектиран с многостепенна активна система за филтриране, която улавя до 99,97% от частиците, преминаващи през филтъра, с размери до 0,3 микрона – размерът на най-често срещаните въздушни алергени, частици, бактерии и вируси.

3 автоматични режима: общ режим, режим за алергени и нощен режим

Пречиствателят на въздух на Philips има 3 автоматични настройки за пречистване: общ режим, свръхчувствителен режим за алергени и нощен режим, който автоматично изключва светлините и скоростта на вентилатора, когато в стаята е тъмно. Можете да изберете предпочитания от вас режим за персонализиране и оптимизиране на пречистването.

4 ръчни настройки, включително турбоскорост

В допълнение към 3 автоматични режима пречиствателят разполага също и с 4 ръчни режима. Изберете една от четири различни настройки за скорост: от много тихата "Скорост 1" до изключително мощния режим "Турбоскорост". Изберете режим, който е идеален за необходимото ви пречистване.

Автоматично наблюдава, реагира и пречиства въздуха

С професионален клас сензори технологията AeraSense на Philips е изключително ефективна при долавяне дори на най-леките промени в условията на въздуха в помещението. Той непрекъснато наблюдава въздуха и автоматично регулира скоростта на вентилатора, когато открие промяна в частиците.

Устройство за управление на алергени

На базата на нивото на качество на въздуха отвън и вътре приложението ще ви предостави съвет, за да ви помогне с вашия режим за управление на алергени.

Идеален за малки до средни помещения

Пречиствателят на въздух Philips е предназначен за малки до средни помещения като спални. Препоръчва се за помещения до 200 кв.фута

Намалява алергени, газове, миризми

С революционна технология за улавяне и пречистване пречиствателите на въздух Philips от серия 1000 доказано намаляват алергените, миризмите и летливите органични вещества. Предфилтърът и филтърът True HEPA премахват частиците. Филтърът с активен въглен намалява газовете и миризмите.

 

Визуализирана обратна връзка за качеството на въздуха

AeraSense ви показва алергенния индекс на закрито (IAI) в реално време чрез цифров дисплей и цветен пръстен на таблото на пречиствателя на въздух. Цифровият дисплей е показател за качеството на въздуха вътре. Цветният пръстен предоставя допълнителна визуална информация, която варира от синьо (добро качество на въздуха) до червено (лошо качество на въздуха).

 

Управлявайте пречиствателя от всяко място

Управлявайте своя пречиствател на въздуха отвсякъде със свързаното приложение. Включете пречиствателя на въздух, променяйте скоростта на вентилатора или проверявайте срока на експлоатация на филтъра чрез приложението Air Matters.

 

Следете качеството на въздуха отвън и вътре

Използвайте приложението, за да проверявате качеството на въздуха отвън и вътре. Пречиствателят на въздух постоянно подава данни за качеството на въздуха вътре към приложението, които се комбинират с данните за замърсяване и полен отвън, за да ви се предостави пълна картина за качеството на въздуха.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Гаранция2 години

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg