PHILIPS AC3059/50 Пречиствател на въздух (сив панел)

В наличност
63360
999.00 лв.
Комплекта включва
    • Пречиствател
    • Филтърна система
    • Гаранционна карта

PHILIPS AC3059/50 пречиствател на въздух

Чист въздух без алергени за минути

Отлично качество. Лесен контрол.

Пречиствателят на въздух Philips ще се погрижи за невидимите замърсители и алергени, които могат да се промъкнат във вашия дом. Уверете се, че въздухът в помещението е винаги чист с натискането само на един бутон. Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха.

Интелигентно автоматично пречистване

Интелигентната сензорна технология усеща в реално време и автоматично премахва и трите основни заплахи за въздуха в помещението: частици, вредни газове и вътрешни алергени. Превключвайте лесно между 3 режима: Авто, Спящ и Турбо.

Визуализирано качество на въздуха

Лесно идентифицирайте качеството на въздуха във вашия дом с помощта на лесна система за цветно кодиране, показана в горната част на вашия пречиствател на въздух.

3-слоен филтър

Предфилтърът улавя прах и косми, последван от филтър с активен въглен, който премахва вредните газове и неприятните миризми. И накрая, филтърът NanoProtect HEPA улавя ултрафини частици с размер до 0,003 микрона.

Индикатор за състоянието на интелигентния филтър

Вижте количеството филтрирани замърсители и колко живот е останал на филтъра за безпроблемна поддръжка.

Моментално пречистване

Превъзходните показатели на филтриране увеличават доставянето на чист въздух до 400 м³/ч CADR. Насладете се на чист въздух в 20 м² стая само за 8 минути с нашата нова 3D система за циркулация на въздуха.

Дисплей за качеството на въздуха

Само с един поглед вижте качеството на въздуха в дома си, което ви осигурява пълно спокойствие без чакане, вижте 3-те различни опции на дисплея: алергени, газове или PM2.5.

Проследявайте и управлявайте с приложението

Контролирайте пречиствателя си за въздух и проверявайте качеството на въздуха в дома си по всяко време и навсякъде с приложението Clean Home+. Amazon Alexa е съвместима, контролирайте пречиствателя само с гласа си!

Автоматично околно осветление

Осветлението автоматично се настройва в зависимост от околната среда в стаята ви, като ви предоставя всички предимства, без да има смущения.

Изключително тиха работа

В "Спящ режим" светлините на дисплея са приглушени и пречиствателят работи почти безшумно за чист въздух, докато спите. Сертифицирано от Quiet Mark.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Гаранция2 години
Още от PHILIPS

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg