PLANTIS Aginol капсули Artesania Agricola

В наличност
68969
17.58 лв.
Опаковка
60 капсули
Баркод (EAN)
8435041037098

PLANTIS Aginol capsules

ПЛАНТИС Агинол капсули

 

Аginol - Мацерирано масло от дезодориран чесън от серията Plantis на испанската компания Artesania Agricola е хранителна добавка под формата на меки перли, направена от дезодориран чесън. Тя насърчава доброто кръвообращение и здравето на сърдечно-съдовата система. Помага за намаляване на симптомите на храносмилателни проблеми като гастрит или метеоризъм. Облекчава работата на дихателните пътища и подпомага имунитета. Има благоприятно въздействие върху кожата и помага на организма да се бори със стреса и умората.

Чесънът произвежда химикал, наречен алицин. Алицинът е отговорен за натрапчивата и неприятна за много хора, миризма на чесъна. Някои хранителни добавки, съдържащи чесън или масло от чесън се произвеждат "без мирис" или са без мирис.Такъв е случаят с мацерираното масло от дезодориран чесън на Plantis. Хранителната добавка съдържа всички здравословни ползи на маслото от чесън и няма неприятен мирис.

 

Състав:

  • Мацерирано масло от дезодориран чесън   - 500 mg
  • Maцерирано масло от дезодориран чесън (луковици), /Allium sativum L./ 71%, желатин, глицерин,  антиоксиданти (екстракт богат на токофероли). 

  • Не съдържа: Глутен и лактоза.

 

Начин на употреба:

  • По 1 капсула 1-4  пъти дневно,след хранене, с обилно количество вода.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg