PLANTIS Маслина тинктура Artesania Agricola

В наличност
68921
Специална цена 15.26 лв. 16.96 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8435041034301

ПЛАНТИС Маслина тинктура

PLANTIS Olivo tincture

 

Olivo Plantis е растителна хранителна добавка с мощно антиоксидантно, антибактериално и подсилващо имунната система действие. Комбинацията от концентрат от маслинови листа и хидроалкохолен екстракт от листа на глог има доказани ползи за тонизиране на сърдечния мускул, действа съдоразширяващо, подобрява показателите на кръвта и холестерола, увеличава съпротивителните сили на организма срещу атаките на различни вируси и бактерии, укрепва цялото тяло, оптимизира нервната система като намалява нервната превъзбуда и стимулира работата на мозъка. Olivo Plantis се препоръчва на хора с повишен сърдечно-съдов риск.

 • Заради силните имуностимулиращи качества на листата от маслина продуктът може да се приема като превенция срещу различни инфекциозни процеси – да се взема профилактично в сезоните с повишена заболеваемост.
 • Хранителната добавка може да спомогне за отлагане на лекарствената терапия при артериална хипертония, ако се приема в ранен етап, преди задълбочаване на симптомите.
 • Препоръча се за намаляване на симптомите на хронична умора, за по-бързо възстановяване след прекарани заболявания, за повишаване на тонуса и енергията.
 • Преимущество на листата от маслина е, че те не унищожават полезната чревна флора, за разлика от антибиотичните средства.

 

Състав:

 • Ароматен концентрат от маслинови листа /Olea europaea L. /, хидроалкохолен екстракт от листа на глог /30% съдържание на алкохол/

 • Не съдържа: Глутен, лактоза.

 

Начин на употреба:

 • По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.
 • Не приемайте в неразреден вид!  
 • Разклатете добре преди употреба.
Още от Artesania Agricola
 1. PLANTIS Сок от нони Artesania Agricola
  PLANTIS Сок от нони Artesania Agricola
  72.12 лв.
 2. PLANTIS Digest сироп Artesania Agricola
  PLANTIS Digest сироп Artesania Agricola
  24.94 лв.
 3. PLANTIS Пасифлора тинктура Artesania Agricola
  PLANTIS Пасифлора тинктура Artesania Agricola
  Специална цена 12.16 лв. 13.50 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg