PLANTIS Спрей против насекоми Artesania Agricola

В наличност
68951
23.27 лв.
Опаковка
20 мл
Баркод (EAN)
8435041045796

ПЛАНТИС Спрей против насекоми 

PLANTIS Repuls PIC

 

Repuls PIC Eco е натурален репелент на испанската компания Artesania Agricola. Спреят съдържа комбинация от натурални масла с доказани репелентни и успокояващи свойства: масло от семена на Макадамия (Macadamia ternifolia), масло от Цитронела (Citronella de Ceylan), масло от Атласки Кедър (Cedrus atlántica), етерично масло от Невен (Tagetes) и маслото от Лимонова трева (Cymbopogon citratus). Маслата са произведени по методите на биологичното земеделие. Репелентът прогонва насекомите и предпазва от ухапване. Съдържа само натурални съставки и се грижи за здравето на кожата.

  • отблъскване на летящи насекоми (например комари)
  • отблъскване на пълзящи насекоми (например мравки, паяци и други)
  • успокояване на кожата ви, ако все пак бъдете ухапани

Като цяло маслата от лимонова трева и цитронела са най-добрите репеленти, които помагат за отблъскване на комари, мухи и други летящи насекоми. Други възможности са етеричното масло от лавандула или евкалипт. Сред маслата, които имат способността да успокояват кожата като неутрализират сърбежа и зачервяването са маслата от макадамия, лайка, лавандула или невен.

 

Състав:

  • Масло от ядки на макадамия /Macadamia temifolia/, масло от цейлонска цитронела /Citronella de Ceylan/, масло от атлантически кедър /Cedro de Atlantis/, масло от невен /Tagetes/, масло от лимонова трева /Lemongrass/.

 

Начин на употреба:

  •  Нанесете върху кожата при нужда.
  •  Само за външна употреба. Да не се използва от бременни жени и деца под 3 годишна възраст. Да не се прилага върху рани или наранена лигавица.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg