PLANTIS Валериана тинктура Artesania Agricola

В наличност
68966
17.24 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8435041034158

PLANTIS Valeriana tincture

ПЛАНТИС Валериана тинктура

 

Valeriana Plantis е хранителна добавка със силно успокояващо действие за организма. Възстановява емоционалния баланс и повишава работоспособността. Основната й съставка – екстракт от корен на валериана, от векове се прилага за премахване на нервното напрежение, подобряване качеството на съня и подпомагане на сърдечно-съдовото здраве. Подсилва имунитета и тонизира цялото тяло.

Valeriana Plantis е чудесно средство за намаляване на нервното напрежение и съпътстващите ги негативни последици. Препоръчва се на хора с динамичен начин на живот, силно изложени на стресовите фактори на средата. За разлика от конвенционалните лекарства за сън и нервно безпокойство, валериана няма неблагоприятни странични ефекти.Притежава силен синергичен ефект и успешно се комбинира с други билки като глог, мента, маточина, комунига, бял оман, блатен тъжник, исландски лишей, жълт кантарион, хмелови шишарки и др.

 

Състав:

  • Ароматен концентрат от валериана /Valeriana officinalis L . /, хидроалкохолен екстракт от корен на валериана /30% съдържание на алкохол/

  • Не съдържа: Глутен, лактоза.

 

Начин на употреба:

  • По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg