ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти

В наличност
39486
34.76 лв.
Опаковка

3,3 мл

Баркод (EAN)
7612729000518

ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти

POLINAIL medicated nail lacquer

 

ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти е лекарство без рецепта, което има противогъбично действие (антимикотичен ефект с широк спектър на действие). То се използва за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост. Polinail се прилага за лечение на леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс. Активната субстанция циклопирокс предотвратява растежа на гъбички и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява.

 

Състав:

 • Циклопирокс - 80 мг
 • Другите съставки са: етилацетат, етанол (96%), цетостеарилов алкохол, хидроксипропилхитозан и пречистена вода.

 

Начин на употреба:

 • Ако не е предписано друго от Вашия лекар Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти, се прилага като тънък слой върху инфектирания нокът/нокти. Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5 mm от околната кожна повърхност. Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти трябва да се нанесе също и под свободния ръб на нокътя. Оставете Полинейл® 80 mg/g лечебен лак за нокти да изсъхне за около 30 секунди

 • Нокътят/ноктите не трябва да се мият най-малко 6 часа, поради което се препоръчва прилагането на Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти вечер преди лягане. След това време са позволени нормални хигиенни процедури.

 • Не е необходимо използването на какъвто и да е разтвор или абразив (напр. пиличка) за премахване на Полинейл  80 mg/g лечебен лак за нокти. Достатъчно е внимателно да измиете ноктите с вода. В случай на неволно измиване на Полинейл 80 mg/g, той може да се нанесе отново.
Още от none
 1. be.liVe тест за бременност
  be.liVe тест за бременност
  6.43 лв.
 2. СЕЛЕНИУМ + ВИТАМИН A-C-E
  СЕЛЕНИУМ + ВИТАМИН A-C-E
  18.68 лв.
 3. ПЕКТИН ЯБЪЛКОВ на прах (чист)
  ПЕКТИН ЯБЪЛКОВ на прах (чист)
  2.60 лв.
 4. БОРИНАЛ
  БОРИНАЛ
  28.10 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg