ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти

В наличност
39486
34.76 лв.
Опаковка

3,3 мл

Баркод (EAN)
7612729000518

ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти

POLINAIL medicated nail lacquer

 

ПОЛИНЕЙЛ лечебен лак за нокти е лекарство без рецепта, което има противогъбично действие (антимикотичен ефект с широк спектър на действие). То се използва за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост. Polinail се прилага за лечение на леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс. Активната субстанция циклопирокс предотвратява растежа на гъбички и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява.

 

Състав:

 • Циклопирокс - 80 мг
 • Другите съставки са: етилацетат, етанол (96%), цетостеарилов алкохол, хидроксипропилхитозан и пречистена вода.

 

Начин на употреба:

 • Ако не е предписано друго от Вашия лекар Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти, се прилага като тънък слой върху инфектирания нокът/нокти. Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5 mm от околната кожна повърхност. Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти трябва да се нанесе също и под свободния ръб на нокътя. Оставете Полинейл® 80 mg/g лечебен лак за нокти да изсъхне за около 30 секунди

 • Нокътят/ноктите не трябва да се мият най-малко 6 часа, поради което се препоръчва прилагането на Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти вечер преди лягане. След това време са позволени нормални хигиенни процедури.

 • Не е необходимо използването на какъвто и да е разтвор или абразив (напр. пиличка) за премахване на Полинейл  80 mg/g лечебен лак за нокти. Достатъчно е внимателно да измиете ноктите с вода. В случай на неволно измиване на Полинейл 80 mg/g, той може да се нанесе отново.
Още от none
 1. НАДОНА масажен крем
  НАДОНА масажен крем
  4.00 лв.
 2. ПАНТЕНОЛ 5% спрей Omega Vita
  ПАНТЕНОЛ 5% спрей Omega Vita
  Специална цена 8.33 лв. 11.89 лв.
 3. EXATECH галиев термометър
  EXATECH галиев термометър
  6.98 лв.
 4. АСБРИП сироп
  АСБРИП сироп
  17.45 лв.
 5. AQUA SOFT Мокри кърпички
  AQUA SOFT Мокри кърпички
  0.29 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg