POWERMALE (ПАУЪРМЕЙЛ) сироп за мъжка сила Life Nutrition

В наличност
56953
39.80 лв.
Опаковка
300 мл

Пауърмейл сироп

POWERMALE syrup

 
 

POWERMALE уникален натурален продукт с благотворно влияние върху мъжкия организъм. 

  • Повишава мъжката сила и либидо
  • Подпомага по естествен път растежа и релефа на мускулите
  • Подобрява физическата издръжливост
  • Намалява холестероловите плаки, полезен за черния дроб и имунитета
     

За повишаване на мъжката сила: Подсилва либидото, увеличава честотата и качеството на половия акт. Повишава нивата на тестостерона, броя и качеството на сперматозоидите.

При спортисти: Подпомага по естествен път растежа на мускулите, повишава силата и издръжливостта. Подпомага възстановяването на организма след тренировка

Общи ползи за организма: Намалява холестероловите плаки и общо пречиства кръвта. Помага при възпаления на черния дроб и при вирусни инфекции. Мощен антиоксидант и диуретик.   

 

Бабини зъби

Българската билка Бабини зъби е безценна за мъжката полова мощ, сила, издръжливост, добра мускулатура и здраве. Български бабини зъби екстракт с оптимално съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип – 90%, определени спрямо протодиосцин. 
 

Мака

Многогодишно растение, виреещо високо в планинските гори на Перу и Боливия (в Андите). Тя се прилага основно при наличие на еректилна дисфункция и за повишаване на либидото. Влияе положително върху издръжливостта на организма. Повишава енергията и жизнените сили.
 

Аргинин

Участва в цикъла на преаминиране (орнитин-цитрулин-аргинин) и извеждане от организма на крайния азот, който е продукт от разпадането на белтъците. Аргининът е носител и донор на азота, необходим за синтезата на мускулна тъкан – способства за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините при нормално физическо натоварване. Аргининът също влияе положително върху доброто настроение, активността и половата функция.


Начин а употреба:

Препоръчителна доза за дневен прием - 20 ml. Препоръчителната доза от 20 ml съдържа 19,4g екстракт от Бабини зъби и по 100mg Мака, Аргинин и Гурана. Не се препоръчва за деца, бременни жени или кърмачки. Не се препоръчва за хора страдащи от сърдечно – съдови заболявания, проблеми с кръвното налягане и чувствителни към някоя от съставките. Начин на употреба: Един флакон е 300 мл. Приемайте всяка сутрин, на гладно, по 20 мл., Не се препоръчва за хора със сърдечно-съдови заболявания, проблеми с кръвното. Да не се приема при непоносимост към някоя от съставките. Продуктът е предназначен за лица над 18 г. Да не се превишава дневната доза. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене. Разклатете преди употреба. Като всички течни натурални продукти, Пауърмейл може да има лека утайка. Съхранение: На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

Още от Life Nutrition

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg