ПРЕГНАКЕЪР сироп VITABIOTICS

В наличност
52369
18.92 лв.
Опаковка
200 мл
Баркод (EAN)
5021265246694

ПРЕГНАКЕЪР Сироп

Pregnacare Liquid

 

Pregnacare Сироп е разработен като алтернативен вариант на хранителна добавка за тези, които може да изпитват затруднения при приемането на таблетки или предпочитат течни добавки. Сиропът е с прекрасен портокалов вкус и е щадящ стомаха.

 

Препоръчителни нива на Фолиева киселина и Витамин D

Pregnacare Сироп съдържа 400µg фолиева киселина, препоръчителните за дневен прием нива за жени, които се опитват да имат бебе поне един месец преди бременността и до четвъртия месец от нея. Приемът на Фолиевата киселина под формата на хранителна добавка подобрява общото „фолатно“ състояние на бъдещата майка. Ниското съдържание на Фолиева киселина в организма е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в растящия фетус. Фолиевата киселина може да се приема през цялата бременност, защото подпомага растежа на майчината тъкан в този период.

 

Съдържа Витамин В12 и Цинк

Много проучвания доказват важността и значението на правилния прием на различни витамини и минерали по време на бременността и през периода на „Новата Мама“. Pregnacare осигурява богата гама от хранителни съставки за цялостна подкрепа, с внимателно балансирани и умерени нива, включвайки витамини В2, В6 и В12 за нормално образуване на червени кръвни клетки. Съдържа и цинк за нормална репродуктивна дейност.

 

Pregnacare избягва високи нива на желязо, които не са препоръчителни

За разлика от други пренатални витамини Pregnacare е формулиран специално с идеални, умерени нива на желязо. Високи нива на желязо не са препоръчителни, освен в случаите на специфични нужди, потвърдени от лекар.

 

Специално разработен от експерти

Pregnacare е разработен от експертите на Витабиотикс да подпомага здравословната хранителна диета на бъдещите майки по време на бременността. Pregnacare осигурява пълноценна палитра от най-важните нутриенти, с внимателно избрани безопасни нива, разработени на базата на международни проучвания.

 

Преди зачеване и по време на бременността

Приемът на Pregnacare се препоръчва още преди зачеване, за да може бъдещата майка „да изгради запаси“ от полезни вещества, като напр. желязо. Пълноценното хранене е важно за подготовката на тялото за завишените нужди по време на бременността. Определени нутриенти ,като Фолиевата киселина, Витамин В12 и Цинк са също изключително важни от момента на зачеване. Цинкът спомага за нормална фертилност и репродуктивна дейност; Витамин В12 участва в образуването на червените кръвни клетки и в процеса на клетъчното делене. Pregnacare съдържа и йод –често препоръчван по време на бременност.

 

През целия период на бременността

Пълноценният прием на витамини и минерали е съществен за целия период на бременността, не само през първите 12 седмици. Pregnacare Сироп осигурява необходимите нутриенти за целия период на бременността, вкл. Фолиева киселина, играеща важна роля през деветте месеца на бременност и необходима за нормалното образуване на червените кръвни клетки. Приемът на Pregnacare Сироп може да започне във всеки момент от бременността.

Този продукт е предназначен за жени в детеродна възраст. Благоприятен резултат може да бъде постигнат с ежедневен прием на 400mcg Фолиева киселина като хранителна добавка един месец преди и до три месеца след зачеването. Прочетете листовката на продукта преди прием. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Потърсете професионален съвет преди прием на хранителната добавка, ако страдате от хранителна алергия. Консултирайте се с лекар или фармацевт, ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване. Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна хранителна диета и здравословен начин на живот. Тъй като Pregnacare съдържа Витамин К, в случай че приемате антикоагуланти, не ползвайте Pregnacare, освен ако не е изрично препоръчан от лекар. Не е известно Витамин К специално да влияе на действието на аспирина или хепарина. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

 

Прием:

Преди и по време на бременността:

 • Две чаени лъжички по 5ml на ден. (Една чаена лъжичка е приблизително 5ml. Лъжичката е включена в опаковката)
 • Pregnacare Сироп не трябва да се приема на празен стомах. Да се приема с или след хранене, като не се превишава препоръчителната дневна доза. Предозирането може да има разслабителен ефект. Приемът на Pregnacare Сироп може да започне във всеки момент от бременността. Пълноценната му формула замества приема на всякакви други витамини или хранителни добавки.
 • Подходящ за вегетарианци
 • Без изкуствени оцветители
 • Без лактоза
 • Без сол, мая или желатин
 • Без глутен
 • Не е тестван върху животни

 

Състав - средно за 10 ml

 • Витамин D (D3 400 IU) - 10 µg
 • Витамин Е - 4 mg α-TE
 • Витамин К - 70 µg
 • Витамин C - 70 mg
 • Витамин B1 (Thiamin) - 3 mg
 • Витамин B2 (Riboflavin) - 2 mg
 • Витамин B3 (Niacin) - 20 mg NE
 • Витамин B6 - 10 mg
 • Фолиева киселина - 400 µg
 • Витамин B12 - 6 µg
 • Биотин - 150 µg
 • Пантотенова киселина - 6 mg
 • Желязо - 17 mg
 • Цинк - 7,5 mg
 • Мед - 1000 µg
 • Селен - 30 µg
 • Йод - 150 µg
 • Бетакаротен - 1 mg

Хранителна добавка със захар и подсладител

Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна хранителна диета и здравословен начин на живот Потърсете професионален съвет преди прием на хранителната добавка, ако страдате от хранителна алергия. Консултирайте се с лекар или фармацевт, ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване.

Тъй като Pregnacare съдържа Витамин К, в случай че приемате антикоагуланти , не ползвайте Pregnacare, освен ако не е изрично препоръчан от лекар. Не е известно Витамин К специално да влияе на действието на аспирина или хепарина. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца.

Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място. За да отворите бутилката, натиснете и завъртете капачката. След употреба затворете бутилката здраво, съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на шест месеца.

Този продукт е предназначен за жени в детеродна възраст. Благоприятен резултат може да бъде постигнат с ежедневен прием на 400mcg Фолиева киселина като хранителна добавка един месец преди и до три месеца след зачеването. Прочетете листовката на продукта преди прием. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Потърсете професионален съвет преди прием на хранителната добавка, ако страдате от хранителна алергия. Консултирайте се с лекар или фармацевт, ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване. Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна хранителна диета и здравословен начин на живот. Тъй като Pregnacare съдържа Витамин К, в случай че приемате антикоагуланти , не ползвайте Pregnacare, освен ако не е изрично препоръчан от лекар. Не е известно Витамин К специално да влияе на действието на аспирина или хепарина. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg