РЕГЕНИЛ ХЕПА ФОРТЕ капсули FORTEX

В наличност
57536
17.12 лв.
Опаковка
30 капсули

РЕГЕНИЛ ХЕПА ФОРТЕ капсули Fortex

 

Регенил хепа е иновативна комбинация от есенциални фосфолипиди, екстракти от артишок и бял трън, холин и витамин В12.

 • Благоприятно повлиява физиологичните функции на черния дроб и жлъчката.
 • Подпомага естествения процес на пречистване на организма.

Есенциалните фосфолипиди (Essential Phospholipids) подпомагат структурата и функциите на чернодробните клетки. Съдействат за нормален липиден метаболизъм. Подпомагат стабилизирането на жлъчния сок.

Артишок (Cynara scolymus) – свойствата му се свързват с комплекс от биоактивни вещества, най-важното от които е цинарин. Цинаринът е биофлавоноид – мощен антиоксидант, който подпомага черния дроб и жлъчката.

Екстрактът от артишок стимулира метаболизма, перисталтиката и дейността на отделителната система. Допринася за извеждането от организма на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм. Подпомага отделянето на изличните течности и соли.

Белият трън (Silybum marianum) е уникална билка с голям спектър на въздействие. Съдържа силимарин – флавоноид с доказано благоприятно действие върху функциите на черния дроб. Екстрактът от бял трън допринася за стабилизирането на мембраната на клетките и за подобряване на активността на детоксикационната и антиоксидантната система на черния дроб. Подпомага защитата на неповредените хепатоцити и повишаването на тяхната устойчивост. Изполва се широко за подкрепа при процедури, свързани с пречистване на организма.

Холинът, известен още като витамин В4, е необходим за поддържането на здравето на черния дроб. Подпомага здравината на клетъчните мембрани и осугурява нормалното функциониране на клетките. Участва в регулирането на мастнитe нaтpyпвaния в чepния дpoб. Холинът допринася за стимулиране на работата на черния дроб. Подпомага пречистването и детоксикацията на организма.

Витамин B12 (цианокобаламин) подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Витамин В12 съдейства за нормалния метаболизъм на хомоцистеина, който е необходим за детоксикацията на черния дроб.

 

Състав:

 • Есенциални фосфолипиди (Essential Phospholipids) - 200 mg
 • Артишок екстракт (Cynara scolymus) - 200 mg
 • Бял трън екстракт (Silybum marianum) - 140 mg
 • Холин - 50 mg
 • Витамин B12 (цианокобаламин) - 20 μg

 

Начин на употреба:

 • По 1 капсула 2 пъти дневно, по време или след хранене.
Още от FORTEX
 1. СЕДАТОН сироп FORTEX
  СЕДАТОН сироп FORTEX
  Специална цена 6.28 лв. 7.13 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg