Regulatpro Hyaluron сироп

В наличност
65633

При закупуване на 5 опаковки Regulatpro,
ще получите 1 опаковка безплатно.
За повече информация се свържете с наш сътрудник.

85.00 лв.
Опаковка
350 мл
Баркод (EAN)
420084341451

Regulatpro Hyaluron сироп

 

Представлява напълно натурален продукт с доказан комплекс от активни съставки, които притежават анти-ейдж действие и спомагат за поддържане на тонизирана и гладка кожа. Хранителната добавка включва каскадно ферментационен концентрат с витамин C, биотин, естествен силициев диоксид, цинк, хиалуронова киселина и мед. В подкрепа на естествените жизнени процеси за поддържане красотата и здравето на кожата, косата и ноктите.
Продуктът съчетава уникалния състав на каскадно ферментационния концентрат - REGULATENSSENZ® с добавени микроелементи и витамини. Хиалуроновата киселина и биотинът спомагат за поддържане на нормално състояние на кожата, лигавиците и косата. Цинкът е важен за доброто състояние на кожата, косата и ноктите. Добавените витамин C, мед и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес, който е в основата на стареенето на клетките. Натуралният витамин C има положителен ефект за ограничаване на чувството за отпадналост и умора и за нормално функциониране на нервната система. От значение са за правилната психична функция. Витамин C подобрява усвояването на желязо, а медта допринася за нормалния му пренос в организма. Витамин C подпомага синтеза на колаген, важен за кожата. Медта е от голямо значение за здравето на съединителната тъкан, нормалната пигментация на кожата и косата.

 

Състав:

 • Вода, REGULATENSSENZ - каскадно ферментационен концентрат, произведен от плод на лимони (Citrus limon), плод смокини (Ficus carica), плод фурми (Phoenix Dactylifera), ядки от орехи (Juglans Regia), зърна от соя, Glycine max), корени от лук (Allium cepa), плод от кокосови орехи (Cocos Nucifera), растителен глицерин (Glycerolum),екстракт от ацерола (17,6% витамин C) (Malpighia glabra), 1.4% листа от целина (Apium Graveoleus), кълнове от боб Мунг (Vigra Radiata), листа от артишок (Cynara cardunculus), зърна от грах (Pisum sativum), просо (Panicum miliaceum) , смес подправки (куркума - Curcuma longa, шафран - Crocus sativus), концентрат от сливи (Prunus domestica), концентрат от круши Prynus sativus), екстракт от хвощ 1% (Equisetum arvense), L-аскорбинова киселина 0.5%, хиалуронова киселина 0.45%, цинков глюконат 0.185%, меден сулфат 0,0056%, D-биотин 0.00028%.

Енергийна стойност kJ/kCal 308/72
Мазнини < 0,1 g

от които наситени мастни киселини

< 0,1 g
Въглехидрати 9.3 g

от които захари

8.3 g
Фибри < 0,1 g
Протеини 0.5 g
Сол 0.02 g 
Биотин 150 μg
Витамин C 90 mg
Мед 1.25 mg
Цинк 23 mg
Хиалуронова киселината 450 mg
Силициев диоксид 450 mg
REGULATENSSENZ (каскадно-ферментационен концентрат) 25 mg

 

Начин на употреба:

 • Разклатете преди употреба.
 • Препоръчителната доза от 20 мл, равняваща се на 1 мерителна чашка, се приема сутрин или между храненията, след което се пие чаша с вода. Препоръчва се употребата Регулатпро Хиалурон за период от 6-8 седмици. За да се запази постигнатият положителен ефект, се препоръчва прием от 20 мл (една мерителна чашка) на всеки два-три дни или ежедневно, ако е необходимо.

Още от Regulatpro
 1. Regulatpro Kids Regulatius концентрат
  Regulatpro Kids Regulatius концентрат
  85.00 лв.
 2. Regulatpro Metabolic концентрат
  Regulatpro Metabolic концентрат
  85.00 лв.
 3. Regulatpro Bio концентрат
  Regulatpro Bio концентрат
  85.00 лв.
 4. Regulatpro Hyaluron флакони
  Regulatpro Hyaluron флакони
  Специална цена 103.20 лв. 129.00 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg