РЕНЕ КОМПЛЕКС 5

Продукт №
35711
В наличност
62,90 лв.

RENE FURTERER

Rene Rurterer COMPLEX 5

РЕНЕ КОМПЛЕКС 5 стимулант


Предназначение:

Комплекс 5 внася всички жизнени елементи в корена, така че косата да расте по оптимален начин. Истински концентрат от етерични масла с антисептични и регенериращи свойства той възстановява кожата на главата Стимулира микроциркулацията на кожата, действа оздравяващо, подготвя и увеличава проникването на всички други третиращи продукти.


Начин на употреба:

Нанесете Комплекс 5 върху сухата кожа на главата, посредством разделяне на косата ред по ред. Масажирайте, за да улесните проникването. Оставете да действа 10-20 мин. Нанесете третиращия продукт или измийте с шампоан от гамата.Прилагайте 1 път седмично в продължение на Змесеца.


Важно:

Комплекс 5 е с незабавно действие, което е възможно да стане причина за затопляне на кожата на главата. Това затопляне е нормално, но в случай, че стане нетърпимо изплакнете с вода. Избягвайте контакт с очите. В случаи на попадане на продукта в очите, изплакнете добре.


Състав:

Сладко цитрусово масло /портокалово/, диетил дигликол етер, рициново масло от семена , гликозид рицинолова киселина, екстракт от лимонче - Lippia Citriodora. дихидрокси пропанолинолеинов /октадеценов/ естер, лавандулово масло, етерично масло, линалол и линалилаиетат, дихидрокси пропанолиноленов.

Опаковка
12 х 5 мл

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1006

за търговия по интернет