Rene Rurterer COMPLEX 5

РЕНЕ КОМПЛЕКС 5 стимулант

 

Предназначение:

Комплекс 5 внася всички жизнени елементи в корена, така че косата да расте по оптимален начин. Истински концентрат от етерични масла с антисептични и регенериращи свойства той възстановява кожата на главата Стимулира микроциркулацията на кожата, действа оздравяващо, подготвя и увеличава проникването на всички други третиращи продукти.

 

Начин на употреба:

Нанесете Комплекс 5 върху сухата кожа на главата, посредством разделяне на косата ред по ред. Масажирайте, за да улесните проникването. Оставете да действа 10-20 мин. Нанесете третиращия продукт или измийте с шампоан от гамата.Прилагайте 1 път седмично в продължение на Змесеца.

 

Важно:

Комплекс 5 е с незабавно действие, което е възможно да стане причина за затопляне на кожата на главата. Това затопляне е нормално, но в случай, че стане нетърпимо изплакнете с вода. Избягвайте контакт с очите. В случаи на попадане на продукта в очите, изплакнете добре.

 

Състав:

Сладко цитрусово масло /портокалово/, диетил дигликол етер, рициново масло от семена , гликозид рицинолова киселина, екстракт от лимонче - Lippia Citriodora. дихидрокси пропанолинолеинов /октадеценов/ естер, лавандулово масло, етерично масло, линалол и линалилаиетат, дихидрокси пропанолиноленов.

Още от RENE FURTERER

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева