Facebook Pixel

Selenogin

Продукт №
40
В наличност
25.20 лв.
Healthy Life
Опаковка
60 таблетки

Selenogin

Селеногин 

Selenogin e хранителна добавка специално създадена за Вас, която съдържа оптимална комбинация от Селен и Гинко Билоба.

 

Редовната употреба на Selenogin може да:

  • увеличи притока на кръв към мозъка и крайниците. Повишения приток на кръв в мозъка намалява загубата на памет, световъртеж, мигрена и шум в ушите, докато увеличения приток на кръв към крайниците води до спад или пълно изчезване на изтръпването в краката след дълъг изморителен ден;
  • допринесе за поддържане на нормално кръвно налягане;
  • повиши концентрацията и да подобри паметта;
  • засили имунитета;
  • регулира функцията на щитовидната жлеза.

 

Състав:

  • Селен:

Селенът е основен микроелемент, който помага за намаляване на оксидативния стрес и предотвратява увреждането на клетките от свободните радикали. Свободните радикали са естествени продукти на кислородния метаболизъм, които могат да допринесат за развитието на хронични болести като рак и сърдечни заболявания. Селенът е важен за регулирането на функцията на щитовидната жлеза и засилва имунитета. Освен това е важен фактор за нормалната сперматогенеза. Полезен е и за здравето на вашите коса и нокти. Тъй като не се произвежда от организма, селенът трябва да се приема чрез храната или под формата на хранителна добавка.

  • Гинко Билоба:

Гинко Билоба се използва в медицината в продължение на хиляди години. В екстрактът от листа Гинко Билоба се съдържат флавоноиди. Гинко билобата е известна с това, че допринася за увеличаване притока на кръв (включително микроциркулацията в малките капиляри) в повечето тъкани и органи на тялото, подобрява паметта и концентрацията, намалява шума в ушите и действа като антиоксидант.

 

В 1 таблетка (дневната доза) се съдържат:

Активни съставки Състав в 1 табл. %ПДД
Гинко Билоба* 90 mg
Селен (L- селенометионин) 100 mcg 182%

ПДД – препоръчителната дневна доза
*Неустановена препоръчителна дневна доза

 

Начин на употреба:

1 таблетка дневно

 

Моля, консултирайте се с вашия лекар преди прием на Selenogin - в случай на бременност, предстояща операция или редовен прием на антикоагуланти.

 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет