СТАДИКСИН таблетки

В наличност
58405
28.96 лв.
Опаковка
60 таблетки
Баркод (EAN)
3800225500715

СТАДИКСИН таблетки

STADYXIN

 

Stadyxin e комбинация от висококачествен екстракт от гинко билоба, витамин Б6, селен и цинк. Една таблетка дневно подсилва паметта и концентрацията, подобрява оросяването на крайниците и мозъка и предпазва клетките от оксидативен стрес. Комбинацията от витамин В6 и цинк допълнително допринася за нормалната дейност на нервната система и подобрява когнитивната функция.

 • Гинко билоба - един от най-старите дървесни видове на нашата планета. В древността китайската билкова медицина използва както листата, така и семената на дървото. Съвременните изследвания, обаче, се фокусират върху стандартизирания екстракт от изсушени зелени листа гинко билоба. Той е силно концентриран и се използва предимно при проблеми с кръвообращението. Активните съставки на растението подобряват концентрацията и оросяването на крайниците и мозъка. Въздействат благотворно върху еластичността и здравината на стените на капилярите и кръвоносните съдове. Допринасят за понижаване на кръвното налягане. Гинко билоба влияе благоприятно при шум в ушите и виене на свят. Ефективно предпазва от оксидативен стрес, благодарение на силните си антиоксидантни качества.
 • Селен - допринася за здравето и правилното функциониране на щитовидната жлеза. Засилва имунитета. Спомага за нормалната сперматогенеза. Влияе благоприятно върху ноктите и косата. Притежава силни антиоксидантни свойства, които допринасят за предпазване от оксидативен стрес. Минералът влиза в състава на Se - зависимата глутатион пероксидаза - един от най-важните антиоксидантни ензими, предпазващ клетките от акумулиране на продукти на прекисното окисление. По този начин се защитава от увреждане апаратът, отговорен за синтеза на клетъчни ядра и белтъци.
 • Цинк - важен хранителен минерал. Подпомага редица процеси в човешкото тяло – структурни, регулаторни и каталитични. Допринася за нормалната когнитивна функция – подобрява мисловния процес, възприятията и паметта. Играе важна роля и за добрата въглехидратна и макронутриентна обмяна. Защитава клетките от оксидативни нарушения и свободни радикали. Подпомага нормалното функциониране на имунната система. Влияе благоприятно върху здравето на кожата, косата и ноктите.
 • Витамин В6 (пиридоксин) - водноразтворим витамин. Допринася за нормалния метаболизъм на въглехидратите и протеините. Подпомага образуването на някои мозъчни химикали и червени кръвни клетки. Поддържа нормалното функциониране на нервната система и правилната психологична функция. Участва в производството на хемоглобин, чиято основна роля е пренос на кислород в организма.

 

Състав на 1 таблетка:

 • Гинко Билоба - 90 мг.
 • Цинк - 10 мг.
 • Витамин В6 - 1.4 мг.
 • Селен - 100 мкг.

 

Начин на употреба:

 • Приемайте по 1 таблетка на ден.
 • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
 • Stadyxin не е заместител на разнообразната диета.
 • Hе я използвайте след изтичане срока й на годност, отбелязан на опаковката.

 

Още от Healthy Life
 1. СТАМАТИН капсули Healthy Life
  СТАМАТИН капсули Healthy Life
  19.28 лв.
 2. ФАВИО таблетки Healthy Life
  ФАВИО таблетки Healthy Life
  19.28 лв.
 3. СЕЛЕНОГИН таблетки Healthy Life
  СЕЛЕНОГИН таблетки Healthy Life
  28.93 лв.
 4. БИ - ПРОТЕКТ капсули Healthy Life
  БИ - ПРОТЕКТ капсули Healthy Life
  22.19 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg