SUPER MUSHROOM капсули Natural Factors

В наличност
65630
Специална цена 89.59 лв. 105.40 лв.
Опаковка
60 капсули
Баркод (EAN)
068958355108

SUPER MUSHROOM капсули Natural Factors

 

Тази комбинирана формула на Natural Factors, съчетава шест органични гъби (суперхрани): шийтаке, майтаке, рейши, кордицепс, чага и лъвска грива. Тази мощна комбинация спомага за подсилване на имунната система и за увеличаване на енергийните нива в организма. Гъбичните видове-рейши, шийтаке, кордицепс, майтаке са използвани поради техните мощни свойства при редица заболявания. Вероятно най-добре познати и най-добре проучени са при употребата им като съпътсващо средство при лечението на рак, в комбинация с конвенционалните средства . Тези видове гъби са мощни имунни тоници, притежаващи антивирусни, антибактериални и антипаразитни свойства. Много от тях са противовъзпалителни, както и имат специфично действие за поддържане на сърдечно-съдовото здраве.

 • Рейши гъбите имат редица полезни свойства, най-популярно от които е да подобряват имунната система. Притежава антивирусни ефекти при лечение на грипни вируси. Съдържанието на полизахариди в гъбата рейши е причината за нейните имуностимулиращи ефекти и също така е фактор за потенциалните си противоракови ефекти.Тази гъба също се използва за подобряване на качеството на живот при хора с ракови заболявания, отново, в комбинация с конвенционалното лечение. Тя се използва за намаляване на симптомите като изпотяване, безсъние, гадене и повръщане. Също допринася за забавяне съсирването на кръвта или потиска образуването на тромбоцити, както и понижава кръвното налягане и притежава ефективни хепато-защитни качества. Тези гъби трябва да се използват на кратки сесии, не по-дълги от 6 месеца, тъй като могат да причинят разстроен стомах, сухота в устата, замаяност и кървене от носа.
 • Шийтаке е известна със своята ефективност като имунен тоник. Отново, един полизахариден екстракт, притежаващ благоприятно действие при ракови заболявания и различни вирусни инфекции. Притежава ефекти като средство за понижаване на холестерола, но прием на тази гъби при хора, взимащи медикаменти за разреждане на кръвта, е добре да се извършва само под лекарско наблюдение.
 • Кордицепс притежава полезно действие за здравето на белия дроб и дихателната му функция. Това е причината да се препоръчва при кашлица и секрети, недостиг на въздух, ХОББ (Хронична обструктивна белодробна болест) и астма. Употребява се също така и като афродизиак за мъже и жени. Притежава полезно действие за здравето на бъбреците, затова намира приложение в борбата с умората, болките в гърба и при намалена бъбречна функция. Както при повечето медицински гъби, също притежава полезно действие като подкрепа на антираковото лечение.
 • Майтаке на японски език майтаке означава "танцуваща гъба". Притежава също благопроятно въздействие при лечение на рак, може да окаже ползи при рак на белия дроб, рак на гърдата, стомаха, както и левкемия. Бета глюканът в екстракта от гъби майтаке може да подпомогне за подкрепа на способността на организма сам да се бори с тези ракови заболявания, според някои изследвания. Майтаке също се счита, че има свойства подобни на алфа-глюкозидазните инхибитори, които влияят върху начина, по който усвояваме въглехидратите и може да ни помогне да намалим нивата на кръвната захар.
 • Лъвска грива спомага регулиране нивата на кръвната захар, както и нивата на липидите в кръвта. Тя е и мощен антиоксидант. Някои проучвания сочат, че тя може да насърчи здравето на нервните клетки в мозъка, което е ефективна подкрепа в борбата с деменцията.
 • Чага - за разлика от споменатите вече гъби, гъбата чага е с произход от Източна Европа, а не от Азия. Установено е, че расте, подобно на паразит, върху кората на бреза. Чага е с високо съдържание както на бета-глюкани, така и на бетулинова киселина. Тя е с изключително високо антиоксидантно действие, благодарение на високото си съдържание на супер оксид дисмутаза (SOD). Притежава мощни противовъзпалителни и имуномодулиращи ефекти. Той е изследван за ефективността му в борбата с редица автоимунни състояния, включително псориазис. Способността му да стимулира естествените убийци на имунната система също го прави добро помощно средство при борбата с туморните образувания. Също така благоприятства за понижаване нивата на холестерола и подобрява инсулиновата резистентност.

 

Състав:

Wellmune (1.3 / 1.6 глюкан) 250 mg
Кордицепс органик 50 mg
Чага органик 50 mg
Лъвска грива органик 50 mg
Maйтаке органик 50 mg
Рейши органик 50 mg
Шийтаке органик 50 mg
Farm Fresh Factors 200 mg

 

Начин на употреба:

 • По 1 капсула дневно по време на хранене.
Още от Natural Factors
 1. PROTEIN & GREENS ванилия Natural Factors
  PROTEIN & GREENS ванилия Natural Factors
  Специална цена 122.88 лв. 144.58 лв.
 2. КОЕНЗИМ Q10 50 mg дражета Natural Factors
  КОЕНЗИМ Q10 50 mg дражета Natural Factors
  Специална цена 20.64 лв. 24.28 лв.
 3. ГРОЗДОВО СЕМЕ 100 mg капсули Natural Factors
  ГРОЗДОВО СЕМЕ 100 mg капсули Natural Factors
  Специална цена 23.92 лв. 28.14 лв.
 4. КОЕНЗИМ Q10 200 mg дражета Natural Factors
  КОЕНЗИМ Q10 200 mg дражета Natural Factors
  Специална цена 37.20 лв. 43.78 лв.
 5. ВИТАМИН В СТРЕС ФОРМУЛА таблетки Natural Factors
  ВИТАМИН В СТРЕС ФОРМУЛА таблетки Natural Factors
  Специална цена 28.51 лв. 33.55 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg