СУСАМОВО БРАШНО пудра RAAB VITALFOOD
В наличност
81711 81712
СУСАМОВО БРАШНО пудра RAAB VITALFOOD
Био Сусамово Брашно – Sesame Protein на Raab Vitalfood® е висококачествен веган протеин с органичен състав. Произведено от 100% чисто безглутеново брашно от сусамово семе (Sesamum indicum) от контролирано биологично земеделие, този продукт е богат на ценни хранителни вещества. Финият прах се получава чрез частично обезмасляване и нежно смилане на семената, което запазва неговия ядков вкус и високо съдържание на протеини – цели 55%. В допълнение, съдържа всички 8 незаменими аминокиселини, растителни фибри и полезни ненаситени мастни киселини. Био сусамовото брашно подпомага възстановяването на мускулите, подобрява храносмилането и спомага за поддържането на добър енергиен баланс.
- 100% чисто био сусамово брашно
- Високо съдържание на протеини – 55%
- Богато на фибри и ненаситени мастни киселини
- Съдържа всички 8 незаменими аминокиселини
- Подпомага мускулното възстановяване и намалява умората
- Подходящо за спортно и балансирано хранене
- Притежава приятен и деликатен ядков вкус
- Може да се добавя към шейкове, смутита, десерти и печива
- Без глутен, лактоза, изкуствени добавки и ГМО
- 100% веган и сертифициран био продукт
Състав:
Енергия | 1479 kJ / 353 kcal |
Мазнини | 8.5 g |
от които наситени мастни киселини | 1.5 g |
Мононенаситени мастни киселини | 3.3 g |
Полиненаситени мастни киселини | 3.7 g |
Въглехидрати | 1.7 g |
от които захари | 1.7 g |
Фибри | 25 g |
Протеин | 55 g |
Сол | 0.03 g |
Аминокиселинен профил:
Изолевцин | 2.0 g |
Левцин | 3.8 g |
Лизин | 1.5 g |
Метионин | 1.7 g |
Цистеин | 1.1 g |
Фенилаланин | 2.6 g |
Тирозин | 2.2 g |
Треонин | 2.1 g |
Триптофан | 0.9 g |
Валин | 2.7 g |
Начин на употреба:
- Разтворете 1 порция (около 20 г) в 250 мл течност – вода, смути, шейк, соево, овесено, оризово, кокосово или друго растително мляко.
- Може да се добавя към мюсли, салатни дресинги, десерти и печива.
- Подходящо за частично заместване на традиционното брашно.
- Продуктът може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.
Още от RAAB VITALFOOD