PLANTIS Теснолистна върбовка тинктура Artesania Agricola

В наличност
68867
21.67 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8435041046328

ТЕСНОЛИСТНА ВЪРБОВКА тинктура 

Epilobio Eco tincture

 

Био тинктурата от теснолистна върбовка Epilobio Eco на Artesania Agricola се използва при заболявания на простатата, различни нарушения на пикочните пътища и при възпалителни процеси, които засягат отделителната система. Поради своите противовъзпалителни, диуретични, стягащи и омекотяващи свойства, растението теснолистна върбовка традиционно се използва в билколечението при проблеми с пикочния мехур и бъбреците. Тинктурата подпомага комфорта при уриниране при мъжете. Epilobio Eco е продукт, произведен по методите на биологичното земеделие, което гарантира неговото качество и високото съдържание на хранителни вещества.

Epilobium parviflorum е многогодишно тревисто растение от семейство Върболикови. Цветовете на теснолистната върбовка са наситено розови. За направата на тинктура се използва надземната част на растението, като се получава продукт с цвят охра, лек аромат и сладко-кисел вкус.  Билката теснолистна върбовка традиционно се използва за лечение на множество състояния: уголемяване на простатата, възпаление на простатата (простатит), стомашно-чревни разстройства, бъбречни и пикочни нарушения, ректално кървене, менструални нарушения, цистит, инфекции на пикочните пътища, диария и синдром на раздразнените черва.

 

Състав:

  • Ароматен концентрат от теснолистна върбовка /Epilobium parviflorum/ (надземни части), хидроалкохолен екстракт (50%).

 

Начин на употреба:

  • По 15-20 капки дневно, при нужда, разтворени в чаша вода. Не приемайте в неразреден вид! Разклатете добре преди употреба.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg